Porušujete někdy denní režim?? Kubíček je zvyklí koupat v 7 hodin, ale někdy se stane, že nádherně spinká a je mi úplně líto ho budit. Většinou se totiž stane, že je potom děsně protivnej..... Tak by mě zajímalo, jestli nechat vyspinkat, nebo vzbudit????
Listicko, nevím jak je Kubík starý, ale já budím... protože koupat v deset večer ji nechci a bez koupání v noci spí neklidně, není tak uvolněná... myslím že výkyv v režimu hoďku tam a zpátky nevadí, ale víc nenechávám... ale je to jen moje volba... malá sice bývá taky potom protivná, ale vanu miluje, tak se vždycky uklidní... 😵
listicko to spinka pred koupanim a pak jde po koupani zase....?? 😅 Nebo vy nekoupete vecer?
Jsou mu 2 měsíce. Většinou je před koupáním vzhůru a spinká až po kopuání...... on ještě svůj pevný režim co se spinkání týká nemá.... Takže to je jak kdy, ale koupeme opravdu většinou v těch 7...... no ale když mi náhodou usne, tak nevím co s ním
Záleží jak dlouho ti vydrží spát kdybys ho nebudila. My máme večeři v 17h, koupeme v 18h, pak má mlíčko a v 19h jde spát. Jednou se mi stalo že m usnula před 17h a spala celou noc takže bez večeře,bez koupání,bez mlíka, nepřebalená,ale spala naprosto spokojená 😀 😀
My máme 4m.+3t., koupu kolem 19h. (přesně v rozmezí 18.30-19.15) pak mlíčko a do postýlky.
Přes den také spí všelijak a kolikrát usne chvíli před koupáním. Tak nebudím, hlad vzbudí 😀
Jinak vzbudila jsem jednou a od té doby ne. Byla pak tak protivná, že snad ani to koupání nevnímala 😖 a uspat potom.......také hrůza ☹
listicko ja bych ho nechala spinkat.. je prece jenom jeste malicky.. 🙂 On pak prestane spinkat tak vecer az bude vetsi... 😉 pokud ti spi v noci tak bych to neresila 😉
listicka85: takhle malý mimčo by se nemělo budit 😉 tak se bude koupat hold dýl, stejně vydrží max. hoďku vzhůru a pak je zase ospalý 😔 tohle jsou ještě drobci malý, kterým se postupně rituál vypracuje 🙂
Omyl......vydrží vzhůru i 6 hodin v kuse ☹ VIZ:
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...
lištička, i Sofi vydrží třeba od osmi ráno do tří odpoledne... ☹ pak je těžko budit, ale u nás opravdu funguje, že když nevykoupeme, tak se v noci budí a kroutí a je taková napjatá... 😒
listicka: já bych taky určitě nebudila. mně tak zrovna včera usnula v 18:30 (v 19 ji koupu) 😀 no a spinkala až do rána, jen jsem přebalila v noci když se vzbudila na krmení... jednou za čas to rytmus určitě nerozhodí 😉
Já bych teda rozhodnš nebudila, když by už moje zaltíčko náhodou usnula, tak bych byla jen ráda a nechala jí spinkat.. 🙂
nebudila bych, nikdy jsem to nedělala. vezmu si to tak, že když usnu, taky bych se raději vyspala sama než aby mě někdo budil na sprchu 😉. je ještě maličký, pochopila bych to v roce a dál, aby večer spaly.
listicka85: já bych takhle malýmu dítěti pevnej řád ještě nestanovila, chce to čas a ono to přijde samo i přesto, že vydrží 6 hodin vzhůru 😉
vo 2 mesiacoch sme rezim nemali.
a kolik mu je? ja teda malyho nebudim nikdy 😉 a koupe se -+ pul hodiny a nekdy i vic.. nic se nema lamat pres koleno 😉