Ahoj prosim vas ted je tontedy druha noc ale dcerka 2,5 roku pred usnutim,, hazi"a vcera v noci se budila nekolikrat za noc coz u ni neni normalni.. Nevim co delat. Kdyz se ji zzeptam co ji boli tak mi ukaze nohy, pak se ji zeptam znova a to mi ukaze brisko a kdyz po treti tak hlavu🤷♀️🤷♀️tak ja opravdu nevim.... 😓😓rada bych aby se vyspinkala. Odpoledni spanek je ok a pres den lita, smeje se, hraje si apod.... Coo sse tedy deje???? Prosiimkazda rada dobra...
@natysnovec u nás to bylo to samé , noc co noc 😭 byly to asi🤷 růstové bolesti já už byla tak bezradná , že mi lékař doporučil nurofen na noc a byl klid . Držím palce 🍀
@amazonkajanik ona v sobptu zakopla o segry backory a spadla tvari na kraj postele a ma tam bouly. Naslesuji den se probudila a mela po odectu 38,7 a cely den tak prubezne teploty a v pondeli uz nic... A prave od pondeli vecer ma tohle pred spanim a behem noci. Ze vcera na dnesek jsme se budily snad 6x ne-li vickrat. Ale pres den naprosto v pohode. Usmiva se, beha, hraje si, byly jsme dneska i nachvilku venku, papa normalne pije.Jrly jsme na pohotovost a tam ze je naprosto v poradku i hlava a zornice reagovaly naprosto v poradku... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️nechapu to.
@katkapavlik na noc jsem ji ho dala vcera+ espumisan. Nevedela jsem co ji trapi. Chvilkubyl klid ale zacalo to pak opet na novo ale to uz jsem ji nedala nic abych ji celou noc necpala nurofen... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@natysnovec to určitě ne ,,, třeba se vrací zakopnutí , může z toho mít zlé sny .
@katkapavlik ale kdyz ctu pohadky a ona haja je vse ok. Alejak prejdeme do faze spinkat a klid tak chvilku je to v klidu a jak se dostane do faze usinani a spat tak to zacne furt se prevaluje, pofnukava a pak zavne au au pak ticho hlazeni a furt se odpichuje tema nohama..
@natysnovec no může to být ono , Filip měl taky takové divočiny v noci když měl odřená kolena ( hodně). Já ho brala k sobě do postele.
@katkapavlik no rikala jsem si ze kazdopadne zitra zavolam pediatrovi a uvidime... Protoze i na ni rano nez se da ,, dohromady"je videt ze je unavena..
@natysnovec no,to opravdu vypadá, že se jí zdá o "bebínu". Zkuste ten čaj, mají ho v tescu, za zkoušku nic nedáte. Neublíží a třeba pomůže. U nás to byly extrémy, kdy syn fakt hystericky řval, jakmile jsem ho chtěla pochovat, tak se odstrkoval,div nespadl, chodil zmateně kolem, měl tendence se mlátit do hlavy,jak byl mimo. Když se uklidnil, tak buď k nám do postele, nebo chovat a než znova usnul,trvalo to třeba 2h. A tyhle stavy míval občas i přes den. Jakmile se mi teď vzbudí a řve, hned následující den dávám k večerní svačině čaj a je klid...
@amazonkajanik ted se to zase stalo.A opravdu to vypada jako spatne sny.Neco zvatlala a pak ukazovala jako prstikem dolu.Pri tom bebinu nechtela ani ke me a to se stalo i u toho bebina odtahovala se jak ji to bolelo. Ale pak asi po par vterinach kdyz jsem ji nepustila tak uz u me byla cely den. Nehnula se odeme. Zitra ho dojedu hned koupit.... 🙏🏼🙏🏼snad ro pomuze...
@natysnovec za zavolání nic nedáš ,snad to budou jen zlé sny 🍀
@katkapavlik vcera to zaclo cca 12..budila se ale v noci s delsima intervalama🙏🏼🙏🏼🙏🏼ale rev strasnej😓😓😓
@katkapavlik uz se tesim az manzel nebude mit nocni😓😓😓
@amazonkajanik tak uz jsme jeli a poslaly nas i do nem.tak uvidime zitra vysledky... Ale dr.rikal, zeto vypada na nocni besy😓😓a ze se mame obrnit... 🤷♀️🤷♀️
@natysnovec u některých dětí zmizí časem, u některých pomohou bylinky viz náš syn. Ale třeba neteře na ně trpěly do cca 9let a to byl taky masakr. Ta nejstarší mě jednou ze spaní zkopala z postele,když jí byly 4roky. Nesměly koukat na pohádky,kde byly nějaké příšerky, jinak to měly hned ve snu. A ta druhá, na dovolené se ze spaní zatla nehty do zad babičce a řvala tak, že se probrala celá chalupa. Pak najednou klid, padla a spala dál ...
@amazonkajanik nedes me🙈🙈🙈🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@natysnovec a co zkusit sedalia sirup na ten nenechám dopustit také hodně pomohl .
@natysnovec u nich to bylo ale nějak dědičné,či co. Švagr na to měl jako dítě taky trpět a měla to i jeho dcera z prvního manželství ...
@katkapavlik a co to je??
@katkapavlik ja take koupila nejaky syeup na dobre spani za 300kc🤣🤦♀️🤦♀️
@natysnovec
Jsou to homeopatika na úzkost , klidný spánek , dávám Filovi sirup a pomáhá 👍 už od miminka , starší ho bral ,když začal chodit do školy
@katkapavlik a jak se to jmenuje??
@natysnovec sedalia sirup
@katkapavlik jaa ho dávala už od 2m doporučil lékař, Fila byl 2m v inkubátoru a měl šílené spaní každou chvíli se budil spaní se srovnalo , pak jsem začala znova , když měl divoké sny a budil se s pláčem noc co noc za 2 dny byl klid a starší ho dostával do školy byl hodně ve středu z učitelky a najednou začal chodit domu bez pláče u nás pomohl obou klukům .
@katkapavlik aha ja ted zacala davat jinou znacku a musim rict, ze dnesek byl o mnoooooho lepsi😍😍
@natysnovec to je dobře , ono to bude asi stejně všechno na jedno brdo stejné , jen výrobce je jiný a co u lékaře?? Jak to dopadlo?
@katkapavlik odeslaly nas na krev a trd cekame na vysledky... 🙂🤷♀️
@natysnovec nemůže mít růstové bolesti? Když jako první ukáže na nohy. A jestli bříško a hlava, tak bych zkusila před spaním heřmánkový čaj. Na růstové bolesti zabírá teplá masáž a trpělivost 😉
A nebo ještě do třetice noční děsy a tam pomůže taky ten heřmánek,nebo je přímo směs od Leros Klidné spaní. Syn se mi jeden čas,když začal chodit,budil s pláčem a dezorientivany. Když to trvalo skoro 2měsíce, sáhla jsem po tomhle čaji a teď se vzbudí max 1x do měsíce