Dobrý den maminky, ještě jednou, poradíte mi prosím, jaký hřeben kartáč, můžu používat pro mimi 11 měsíční s jemnými kudrnatými vlásky.. Viz foto.. Mám pořídit oboje?
Ten druhy je na jemné rovné vlasky, ten určitě ne. Osobně bych na jemné kudrnate nebrala ani jeden ale tangle teezer.
Dcerka má taky jemné kudrnaté vlásky a jediné, u čeho nekřičí jak tur je hřeben tangle teezer. Tím dokážu rozčesat i za sucha, když je třeba udělat třeba culík nebo tak. Jinak kudrnaté vlásky se češou jen po mytí za mokra a pak zase až při dalším mytí. Jsou prirozeně háklivé na suché konce, často se pak přidávají i olejíčky a takové věci. S takovými vlásky je to trošku boj, ale co já bych za ně dala zrovna (sdědila je po manželovi) :D Vypadají úžasně.
Tangle Teezer 🙂
Tangle teezer, nejlepsi hreben na svete
@radullah
nesusila bych vlasky rucnikem a uz vubec ne kudrnate,nici se.
ja dceri vlasy cesu jenom kdyz je ma mokre,osprchuju vodou tak obden ale samponem myju tak jednou tydne,zbytecne je to vysusuje 🙂
@zelenaesmolda Já ty vlasy nijak ručníkem nefortýruju, jen promačkám, aby ji netekla voda po zádech 🙂 Dceři vlasy myji jen jednou týdně, v létě, když se spotí tak víckrát, ale většinou jen vodou, šampon taky používám tak jednou za 8-10 dní. Potom konečky vlasů promnu s olejíčkem (třeba klidně i olivovým)
@radullah
ja mam na vlasy specialni sampon na kudrnate vlasy a bezoplachovy kondicioner taky na kudrliny 🙂
jsem rada,ze nejsem sama kdo diteti myje vlasy samponem takhle malo,uz jsem se bala,ze tu budu za prase :D
@nonfood ten druhý jsem používala jen na malé miminko (od narození měla dcera hodně vlasů), protože časem už ty vlasy neučesal tak dobře jako klasický hřeben (první obrázek).