Zdravím chci se zeptat můj syn 20 měsíců ma už 4 dny kašel a rýmu a ma popraskanou pusu a trochu mu z toho teče krev měl tam i malé pupinky ale ty už zmizely co to muže být ? :(
Bambucké máslo je super, malá má někdy pod obočím drobnou vyrážku. tak ji to vždycky máznu. Nemůžu si vynachválit.
Bambucké máslo opravdu potvrzuji a ještě je super kokosový olej.
A nevíte co na rýmu a podrážděný nosík? Ćím mažete?
POrad jsem nic moc kvalitního nenašla, neporadíte?
Na rýmu hypertonickou mořskou vodu, pravidelně vysávat nos, zvlhčit vzduch, tepleji obléknout a doma chladněji, chodit hodně ven na čistý vzduch. Pokud je rýma hustá, dát sinupret. Taky pomáhá od Justu Eucasol a Tymianovou mast na hrudník, kořen nosu a zátylek.
Na podreny nos doporučuji odsávačku na vysavač místo smrkání a utírání, a namazat kalciovou mastí
To je velice zajímavé
Na odřený nos při rýmě používám mast od Saloos - dětský nosní balzám. Je zatím to nejlepší, co jsem měla. Používám i já 🙂
to je otázka, klidně to může mít jen podrážděné od soplíku, přecejen je to slané a tak to kůži dráždí, já naposled měla rýmu a pusu a nos jak kdybych snad chytila nějakou strašnou chorobu. Tak jsem to akorát promazávala bambuckým máslem a v poho 😉 Nejlíp na noc na spaní