Pomoc se stolicí. Může si na to miminko zvyknout?

ruzenamikova
23. lis 2023

Ahojky jdu si pro radu tady k vám😕 chci se zeptat kdyz miminku pomáhám s kakaním teploměrem jestli si na to může zvyknout😕 pomáhala jsem mu jelikož měl moc tvrdou stolici a když tlačil tak mu to neslo, změnili jsme mléko stolici už má v pořádku ale dokud nedám teploměr tak se nevykaka myslíte že to je problém?😕

uzivatelkapetra
23. lis 2023

@ruzenamikova já šprtala hodně, malá brala léky a fakt trpěla a už dlouho to nepotřebuje, má 11m.
Otázka jestli šťouráš až když vidíš, že tlačí a trápí se nebo prostě jen proto, že si myslíš, že už je na čase.

zmrzlinka
23. lis 2023

A kolik je miminku?Zkus rektální rourku místo teploměru.Dceru jsem do rourkovala do nějakého 4. měsíce a pak to přešlo ze dne na den a kakala a prdelka normálně.Syn byl v pohodě.

luckamiksova
24. lis 2023

Za me nezvykne..pomahala jsem synovi 8 mesicu, proste se nebyl schopnej sam vykakat a klidne by nekakal 14 dni..pomahala jsem kazdy den az kazdy druhy a pak zniceho nic zacal sam a bylo vse v poradku

kacka1994
24. lis 2023

Me zacal starsi kakat sam po prvnich prikrmech uplne sam. Predtim jsme rourkovali denne, trapilo ho to, nejen tak ze bylo na case (ale to snad nedela nikdo ne?). Pak treba parkrat kdyz mel zacpu, tak jsme jeste rourku pouzili... Ale teda rourku, ne teplomer 🙂

pampeliska1313
24. lis 2023

Myslím ze ne… syn musel mít rourku, pak kadil sám normálně. A to jsem ji používala často.)

ruzenamikova
autor
25. lis 2023

@uzivatelkapetra jen když vidím že se trápí 😕

ruzenamikova
autor
25. lis 2023

@zmrzlinka malýmu je měsíc, ale všichni mi prave říkají ze si na to zvykne

zmrzlinka
25. lis 2023

@ruzenamikova neboj nezvykne.