Polštářek v postýlce. Od kdy?

natysnovec
11. lis 2019

Holky,prosim od kdy maji vase deti v postylce polstarek??❤❤❤dekuji😘

veronikav31
11. lis 2019

oba dva od 1 roku

jituli84
11. lis 2019

dr mi řekla, že sklon 45 stupnu by mělo mit už po porodu jak si ho dovezem domu

biedronka10
11. lis 2019

Od 18 mesicu, ted uz ma pres dva roky. Ale ona je stejne zvykla po staru, takze ho vzdycky hodi bokem, nebo dokonce zabori hlavu pod nej a chrni na matracce.

gruyerre
11. lis 2019

@natysnovec mé děti ho ještě nepoužívají, staršímu je 3 a třičtvrtě.

gruyerre
11. lis 2019

@jituli84 doktorka ti řekla, že má mít dítě polštář, tak aby melo zvrácenou hlavu o 45 stupňů? Jako že má mít zabořenou hlavu v hrudníku? Nebo to myslela tak, že má být celé miminko takhle nakloněné? O 45 stupňů?

natysnovec
autor
11. lis 2019

Ja chci jen ten malinkej a hooodna malo plnenej...

hojda
11. lis 2019

Když si začne lehat hlavou na peřinu, tak je čas dát polštář🙂.

zikisek
11. lis 2019

@gruyerre řekla bych, že celé má být pod úhlem... taky jsem to o víkend někde četla, že ne polštář, ale vypodloženo,aby neleželo uplně rovně a neublinkávalo si, že to pomáhá i proti kolice a prdíkům

eithelwing
11. lis 2019

Polštářek jsme dali az nekdy po roce. A to jeste takovy... Div ne placatý.

Měli jsme u dcery podloženou postylku, případně se dá koupit speciální polštář. Hodi se, kdyz dítě hodně ublinkava, ale jako běžně bych to nedávala.

S tím polštářkem jsme taky čekali kvuli blokaci krční páteře

sister05
11. lis 2019

Má ho od tří týdnů kvůli zvracení. Ale rozuměj, nemá klasický pod hlavou, má takový od pádu nahoru, takže je zvýšená horní polovina těla, o něco. Zvedat matraci ci postýlku bylo na prd, furt někam klouzala. Teď to je cajk. Když má dobrej den,spí na rovným,občas i na břiše

ellias
11. lis 2019

Má ho v postýlce asi od roka, je to ten uplně placatý a stejně ho vždy odstrčí a spí jen na matraci 😊

martaskaaa
11. lis 2019

Asi od půl roku, nejdřív si lehal pod něj a pak se začal rád chumlat, tak si začal lehat na něj. Je to ale fakt taková nízká placka, nic naducanyho

gruyerre
11. lis 2019

@zikisek celé pod úhlem, to ano, klinek do postylky nebo podlozit 2 nohy postylky, to je super když dítě blinka nebo je nemocné a blbě dýchá, ale pod nějakým normálním úhlem 😀 mě překvapil ten úhel 45 stupňů, protože si myslím, že z takového náklonu musí chudák dítko ihned sklouznout

leymea
11. lis 2019

Od roka 🙂 a jeste takovej placatej, ale jak pisou ostatni, vetsinou spal mimo polstarek 😀

monika9876
11. lis 2019

Myslím si že miminko by mělo mít polštářek takový ve sklonu ,ale každý to má jinak někdy miminka s polštářem někdo bez -ale jak se tady řeší dítko sklouzává dolů

hermia
14. lis 2019

@jituli84 ano vypodlozeno takovym klinem nebo matrace vypodložena, nikoli polstarem, dite ma spat zhruba do roku na ,,tvrde rovne,, matraci 😉 zeptejte se sama mudry znova 😉

alassel
14. lis 2019

Od narozeni maly perovy polstarek.. hlavicky maji jak kulicky😊

hermia
14. lis 2019

Jak byl malicky tak mel v postylce klin aby byl vyvyseny, řeší se i vypodlozenim jedne casti matrace nebo vypodlozeni nozek postylky (to si ale nemyslim ze je dobry napad protoze to klouže).
Maly ma 10m a polstarek nema, kdyz se jeste neotacel stridala jsem mu strany na kterych spinkal (nikdy nespal rovne, bala jsem se zadušeni zvratkama) ma krasnou kulatou hlavičku. Za me jakykoliv polstarek k nicemu. A kdy dat? Nekde jsem cetla ze ve chvili kdy si dite samo zacne hrabat veci pod hlavu a ro jen takovou placku 😉