ahoj holky, chtěla bych se zeptat zkušených maminek na polohovací válečky - je to něčemu dobré nebo jen to jen další kravina, za kterou se vyhodí penízky?
je to zbyrecne, kdyz neco takoveho potrebujes tak staci stocit rucnik ale po par dnech se to nauci odsunout nebo se oni odsunou od prekazky 😉
holky dik, ja si myslela, ze je to na prd 🙂 , ale chtela jsem se ujistit 🙂
My je dostali - takovou levnější verzi, ale jak jsme byli malincí a hubení, tak jsme je stejně dostýlali plenkou...a pak jsme spíš používali na polohování plyšáky - což jsme tak dělali i v porodnici. Je to opravdu zbytečnost....poslali jsme je taky dál 😉
Aj podľa mňa je to zbytočnosť, navyše malá nespí rada na boku, proste len na zádech, keď ju chciem podoprieť, použijem plyšáka, bohate stačí 🙂
Ahojky, já uvažovala o koupi poloh. válečků, bo malá měla hodně slehlou hlavičku na jedné straně, podkládala jsem ji srolovanou plenkou..., samo se to kolem 3m spravilo, teď ji má pro změnu vzadu placatou 😅 . Jsem ráda, že jsem si je nakonec nekoupila.
Ahoj Zazit, my jsme je neměly a nikdy jsem neměla pocit že bych je využila... Podle mě zbytečná investice. 😉