Ahoj holky, potřebuju poradit, jaké kalhotky (overal atd) pořídit pro cca 6-8 měsíčního prcka na podzim, když bych ho chtěla nechat plazit se po zemi venku. Samozřejmě chvilku, s rozumem. Potřebuju něco, co jen tak nepromokne a udrží mi dítě v teple. Moje baby je velmi aktivní, celé léto se plazí, neumím si představit, že s příchodem chladného podzimu ho uvážu do šátku nebo přikšíruju do kočárku. Díky za veškeré typy!
Miva i lidl, kupovala jsem tam softshel overal loni a byl to skvely kup, mala ho hojne vynosila i v mirne zime👍
na strankach Unuo jsou perfektni obleceni vc.kalhot. A za dobre penize!
Ja jsem kupovala v Lidlu softshell overal.
Lidl a nebo kik má soft overali a nebo si ho ušít
Jo, ja byla v stejné situaci a koupila jsem za cca 350 kc softshellovy overal v Kiku.A bylo to super, protože jsem nemusela řešit ze se mu pri lezení vyhrnuje bunda a má holí zádíčka.A protože měl i zesílené kolínka, tak je ani pri lezení neprodral.A pak taky se mi osvědčili pogumované kalhoty s laclem s Lidlu, ty když budou jako čuně, jenom utres mokrým hadrem a je to.Ten sohtshell taky, ale nešlo to tak hezky vyčistit jako ta guma a musíš je spíše prát.
Ja jsem pro deti měla nepromokavy šusťákový overal. Dávala jsem ho na běžné oblečení jen na výpravy po zemi. Pak jsem ho špinavý a mokrý svlikla a dítě mohlo do kočárku. Šusťákový overal rychle uschnul nebo se dal i premachnout. Nikde jsem nic podobného neviděla,máma mi ho ušila podle zimní kombinézy.
Holky a co jste davaly nechodicim na nohy? Dekuju
@bru_cka tak to bylo horší, dokud bylo sucho a teplo, tak klasické capáky s koženou podrážkou ci takové ponožky, len to taky mělo koženou podrážkou.Na pozdim jsem již pořídila klasické boticky, kožené aby nepromokly.Doporucuji nějaké, které budou měkké a budo mít špici chranenu proti okopů.
@kozaci Doporucuji softshelovy overal-najdete i tady na koniku v sekci nove zbozi, obcas ma i HM a podobne retezce.