Podzimní kaťátka nepromokavé. Jaké?

kozaci
24. srp 2018

Ahoj holky, potřebuju poradit, jaké kalhotky (overal atd) pořídit pro cca 6-8 měsíčního prcka na podzim, když bych ho chtěla nechat plazit se po zemi venku. Samozřejmě chvilku, s rozumem. Potřebuju něco, co jen tak nepromokne a udrží mi dítě v teple. Moje baby je velmi aktivní, celé léto se plazí, neumím si představit, že s příchodem chladného podzimu ho uvážu do šátku nebo přikšíruju do kočárku. Díky za veškeré typy!

leneee
24. srp 2018

@kozaci Doporucuji softshelovy overal-najdete i tady na koniku v sekci nove zbozi, obcas ma i HM a podobne retezce.

adau
24. srp 2018

Miva i lidl, kupovala jsem tam softshel overal loni a byl to skvely kup, mala ho hojne vynosila i v mirne zime👍

brookmichaela
25. srp 2018

na strankach Unuo jsou perfektni obleceni vc.kalhot. A za dobre penize!

zmrzlinka
25. srp 2018

Ja jsem kupovala v Lidlu softshell overal.

ladylass
25. srp 2018

Lidl a nebo kik má soft overali a nebo si ho ušít

nezvalova
25. srp 2018

Jo, ja byla v stejné situaci a koupila jsem za cca 350 kc softshellovy overal v Kiku.A bylo to super, protože jsem nemusela řešit ze se mu pri lezení vyhrnuje bunda a má holí zádíčka.A protože měl i zesílené kolínka, tak je ani pri lezení neprodral.A pak taky se mi osvědčili pogumované kalhoty s laclem s Lidlu, ty když budou jako čuně, jenom utres mokrým hadrem a je to.Ten sohtshell taky, ale nešlo to tak hezky vyčistit jako ta guma a musíš je spíše prát.

robin92
25. srp 2018

@kozaci Ja bych asi poridila ten nepromokavy overal z lidlu nebo kalhoty a bundu nepromokavy, myslim, ze maji i zatepleny, ale ten nevim, jestli v nem uz neni moc horko.

konidana
26. srp 2018

Ja jsem pro deti měla nepromokavy šusťákový overal. Dávala jsem ho na běžné oblečení jen na výpravy po zemi. Pak jsem ho špinavý a mokrý svlikla a dítě mohlo do kočárku. Šusťákový overal rychle uschnul nebo se dal i premachnout. Nikde jsem nic podobného neviděla,máma mi ho ušila podle zimní kombinézy.

bru_cka
28. srp 2018

Holky a co jste davaly nechodicim na nohy? Dekuju

nezvalova
29. srp 2018

@bru_cka tak to bylo horší, dokud bylo sucho a teplo, tak klasické capáky s koženou podrážkou ci takové ponožky, len to taky mělo koženou podrážkou.Na pozdim jsem již pořídila klasické boticky, kožené aby nepromokly.Doporucuji nějaké, které budou měkké a budo mít špici chranenu proti okopů.

konidana
29. srp 2018

@bru_cka v létě nic nebo ponožky nebo kožené capáčky, impregnované vydrží i mokro.