Ahoj maminky, pořizovaly jste podložku do kočárku? Uvnitř korbičky je pouze takové bílé vystužení nijak silné , které jde odepnout a pod tím je už jen plast. 😊
Pokud v tom kočárku jinak nic není, tak bych mu tam něco dala, ale nějak silnou bych asi nedávala, ať neleží jak ve vatě. Tak těch 5 cm, si myslím že stačí, klasický molitan.
V hluboké korbičce jsem měla takový molitan, který byl potažen bílou látkou, na to jsem dala jen plínku a bylo. Podložku ( od výrobce ) mám až ve sporťáku.
@dominikaanovakova Kouknete třeba do návodu, já to dnes zrovna zkoumala a mám tam napsáno Neukládat žádnou matraci.
Já myslím že to stačí. Miminka maj být stejně na tvrdým.
Taky máme něco podobného, stačí na to dát plínka, nebo prostěradlo do kočárku - žádnou podložku bych nedávala.
V létě plenku a na podzim napůl slozenou rychlozavinovačku. Normálně v ni nechtěl být, tak jsem ji využila takto 😂
@dominikaanovakova do hlubokeho neporizuj, jednak nevis jestli bude v kocarku chtit byt a druhak podlozku pripadne pozdeji do sportaku, to aby se kocarek uvnitr neuspinil pak s aktivnejsim miminkem
My mame Babydesign a podlozka do korbicky byla soucasti vybavy. Brali jsme to v zime i jako tepelnou izolaci odspodu, diteti se na tom lezelo lip nez bez podlozky.
ja dala pod original matraci v hlubokem kocaru slozenou deku... bylo to mekke, v zime to izolovalo a za me nejlevnejsi reseni😀
U nás byla součástí výbavy a ani já, ani předchozí majitelé jsme nevyužívali.
Mám něco podobného dávala jsem jen plenu nebo když bylo chladno deku ta má také mekkou vrstvu když se přeložila a ještě hřala
Jestli máš mít miminko na podzim tak bych určitě ještě něco na dno přidala, na léto by stačilo co je v kočárku.
@dominikaanovakova asi záleží co máš za kočárek.😉 Já měla v korbičce od výrobce pěnovou ,, matraci" cca3-5cm tlustou teď už nevím přesně. Takže jsem to neřešila. Ale pokud by tam byla jen tvrdá ,,deska" asi bych tam miminku něco dala🙂