Podložka do kočárku - pořizovat nebo ne?

dominikaanovakova
15. črc 2018

Ahoj maminky, pořizovaly jste podložku do kočárku? Uvnitř korbičky je pouze takové bílé vystužení nijak silné , které jde odepnout a pod tím je už jen plast. 😊

veronikaveronikaveronika
15. črc 2018

@dominikaanovakova asi záleží co máš za kočárek.😉 Já měla v korbičce od výrobce pěnovou ,, matraci" cca3-5cm tlustou teď už nevím přesně. Takže jsem to neřešila. Ale pokud by tam byla jen tvrdá ,,deska" asi bych tam miminku něco dala🙂

kladpol
15. črc 2018

Pokud v tom kočárku jinak nic není, tak bych mu tam něco dala, ale nějak silnou bych asi nedávala, ať neleží jak ve vatě. Tak těch 5 cm, si myslím že stačí, klasický molitan.

lucie01
15. črc 2018

V hluboké korbičce jsem měla takový molitan, který byl potažen bílou látkou, na to jsem dala jen plínku a bylo. Podložku ( od výrobce ) mám až ve sporťáku.

dominikaanovakova
autor
15. črc 2018

Takhle to vypadá, možná to nějaké 2-3cm má 😊tak co myslíte?

viki999
15. črc 2018

@dominikaanovakova Kouknete třeba do návodu, já to dnes zrovna zkoumala a mám tam napsáno Neukládat žádnou matraci.

xkalisto
15. črc 2018

Já myslím že to stačí. Miminka maj být stejně na tvrdým.

lucie01
15. črc 2018

Taky máme něco podobného, stačí na to dát plínka, nebo prostěradlo do kočárku - žádnou podložku bych nedávala.

cuuza
15. črc 2018

V létě plenku a na podzim napůl slozenou rychlozavinovačku. Normálně v ni nechtěl být, tak jsem ji využila takto 😂

garalela
15. črc 2018

@dominikaanovakova do hlubokeho neporizuj, jednak nevis jestli bude v kocarku chtit byt a druhak podlozku pripadne pozdeji do sportaku, to aby se kocarek uvnitr neuspinil pak s aktivnejsim miminkem

ariadna12
15. črc 2018

My mame Babydesign a podlozka do korbicky byla soucasti vybavy. Brali jsme to v zime i jako tepelnou izolaci odspodu, diteti se na tom lezelo lip nez bez podlozky.

lida9
16. črc 2018

ja dala pod original matraci v hlubokem kocaru slozenou deku... bylo to mekke, v zime to izolovalo a za me nejlevnejsi reseni😀

eviicka
16. črc 2018

U nás byla součástí výbavy a ani já, ani předchozí majitelé jsme nevyužívali.

ladyhacek
16. črc 2018

Mám něco podobného dávala jsem jen plenu nebo když bylo chladno deku ta má také mekkou vrstvu když se přeložila a ještě hřala

markytka21
16. črc 2018

Jestli máš mít miminko na podzim tak bych určitě ještě něco na dno přidala, na léto by stačilo co je v kočárku.