Podle čeho a jakou mám vybírat matračku do postýlky?

haninan
28. dub 2018

Poradíte podle čeho a jakou mám vybírat matračku do postýlky? 🙂

xxx3d
28. dub 2018

Postýlku jsme kupovali v Ikea, spolu s ní i matraci. Takže my jsme spíš řešili, postýlku. Matrace byla otázka chvilky.

haninan
autor
28. dub 2018

@xxx3d postýlku máme taky z ikei. Ale chtela bych nejakou kvalitni matracku. Podle ceho vybrat. A s jakou je kdo spokojený 🙂

xxx3d
28. dub 2018

@haninan Jakou konkrétní máme nevím, musela bych se zeptat muže, já bych osobně vzala tu nejdražší v rámci nabídky.

nikoulinka
28. dub 2018

My mame od narozeni kokos pohanka. Objednanou z netu. Dneska uz nevyjde az tak draho. Je tvrdsi, pevna a maly mi spi spokojene ccelou noc. Maly ma dva roky.

soleilll
28. dub 2018

@haninan Podle rozměru postýlky a kvality - spíš tvrdší. Myslím, že kokos - molitan - kokos je velmi dobrá varianta, druhou jsem měla kokos - molitan - pohanka, ale ta se na spodní straně trochu tvarovala podle roštu.

bayt
28. dub 2018

@haninan Traumeland, studena pena, super hustota. Oni se primo specializuji na matrace pro deti. Vsechny ostatni byly bud moc tvrdy (kokos) nebo meky (molitan). A v pohance a kokosu se drzi plisne a roztoci.

licorice1
28. dub 2018

Nemáte někdo zkušenost s touto matrací? https://www.mall.cz/matrace-postylky/candide-ba...

kackacerm
28. dub 2018

My mame Traumeland Modo Visco Tencel nebo tak nejak se to jmenuje. Je sice drazsi, ale za to kvalitni. A radeji si priplatit nez nicit prckum zadicka uz od mala, sama mam se zadama problem a kvalitni matrace i mne dost pomaha.

kika266
3. kvě 2018

@haninan Byli jsme se poradit v obchode s detskymi matracemi a doporucila nam pani matraci z nejake hypoalergeni peny, ktera byla i omyvatelna, takze super. Sice jsme to nikdy nevyuzili, ale je fajn mit tu moznost 🙂. Na druhou stranu nas odradila o matraci s pohankou a kokosem, protoze natahuji vlhkost z mistnosti a vsechno se pak drzi a mnozi v te matraci.

licorice1
4. kvě 2018

@kika266 Máte vybráno něco konkrétního?

caseopea
7. kvě 2018

@kika266 Taky máme z této pěny a je super, už jsem jí několikrát i sprchovala, když jí malý pročůral skrz a jak jsi psala, tak nám taky radili si kokosovou nekupovat, právě kvůli plísním z vlhkosti.

zelenaesmolda
7. kvě 2018

Pohanka neni dobra pokud mate doma trosku vlhko,nemelo by se v mistnosti kde je ani susit pradlo protoze je strasne nachylna na vlhkost

licorice1
7. kvě 2018

@caseopea Můžete prosím napsat jakou máte konkrétně? Právě vybírám a zajímá mě tip z osobní zkušenosti. Díky.

sthanina
7. kvě 2018

My jsme koupili tuhle https://www.detskematrace.cz/cz-detail-531425-d... a maximální spokojenost. Mimochodem s kokosem a pohankou mám špatnou zkušenost, co se týčen blinkání a čurání. Je to z matrace cítit i po důkladném vyčištění...

kika266
11. kvě 2018

@caseopea Ano presne, nam pani rikala, ze to pohlcuje vlhkost i treba z mistnosti a pak by se tam mohly tvorit plisne a obcas se nam stane ze mame doma vlhko, tak jsme to rovnou vzdali a koupili si tuhle a je fakt dobra 🙂.

caseopea
28. srp 2018

@kika266 Super díky moc 🙂

zelenaesmolda
29. srp 2018

@kika266 tu do mrazaku jsem chtela taky 🙂

kika266
13. říj 2018

@zelenaesmolda Ale nejak si neumim predstavit jak ji vrazit do mrazaku? 🙂

zelenaesmolda
14. říj 2018

@kika266 myslim,ze se da slozit,samozrejme ji asi nevrazis do supliku co mas pod lednickou :D

kika266
14. říj 2018

@zelenaesmolda No prave 😀 a s tim bych mela problem, protoze vetsi mrazak nemam 😀

ester_davidova
14. říj 2018

Po zkušenostech bych do postýlky koupila tvrdší bezprofilovou (tedy žádnou s masážními zónami atd.) molitanovou matraci, žádné éňo ňůňo matrace už bych nekupovala. Vůbec ne s pohankou nebo snad kokosem, lze dohledat případy, kdy maminky potvrdily, že z kokosu lezl hmyz (je to samozřejmě ojedinělé, kokos je ošetřen, ale jak se zdá i možné). To jsou mé dnešní zkušenosti a to první syn měl matraci lepší než my s manželem. S odstupem času vidím, že to bylo zbytečné (nikoliv pro prodejce/výrobce) a kvalitní molitanová matrace (tedy neplést s tím, co bylo dříve) je naprosto dostatečně pohodlná.

zelenaesmolda
14. říj 2018

@ester_davidova molitan a kvalita se vylucuje

dorkadorka1
Odpověď byla odstraněná
Zobraz