Pod čím spí Vaše miminka, když je teplo?

lady_giraffe
16. čer 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda ve vedrech Vaše miminka spí pod peřinkami, nebo zda přikrýváte něčím tenčím (jen dečka, plína a pod)?

Doma máme opravdu dost teplo, tak si myslím, že peřinky asi zezačátku vůbec používat nebudeme, pokud se nenarodí malý zmrzlík 🙂 Jak to máte u Vás?

janulik2008
16. čer 2016

Nasa ma sice 10 mesiacov a spi trz v pyzamku a behom 5 minit sa odkope ale je julova a neuveris boli 40tky horucavy a mala v perinke spala inak nechcela vsetci na nas kukali ked sme von sli ze perinka resp zavinovacka a mala mala len body na sebe tak sa jej pacilo 🙂 inak spinkavala v perinke do 4 mesiacov 🙂 ak dnes sem tam do perinky ide ked nevie zaspat teda je velmi unavena 🙂 nohy trcia vonku hlavne ze ruky su zafixovane 🙂

olusenka
16. čer 2016

do 4 měsíců zavinovačka (klasická tloušťka, "zimní" syn i "letní" dcera, syn občas navíc deku přes zavinovačku), poté do 1,5roku spací pytel (tlustší zimní, slabý letní) a potom peřinka až od 1,5 roku věku (nějaké duté vlákno).

astyna
17. čer 2016

Syn spí na zavinovačce, v létě mu jen přikryju nožky dekou....má 7,5 M

brokovich
17. čer 2016

Do cca 6 mesicu zavinovacka (podzimní dite), potom už mu byla mala a vse ostatní odkopal. Takže dnes (9 mesicu) už spí bez ničeho, jen v overalu a je spis zpocenej. 🙂

hafika
17. čer 2016

Dcerám byly v největších tropických vedrech 2-3 měsíce, spaly v noci v klasických zavinovačkách bez vložky a jen v plínce, zavinovačku potřebovaly, zavinuté lépe spaly. Půlroční syn spal jen v plínce přikrytý povlečením na peřinku. Když bylo trochu méně teplo, přidávala jsem pyžámka/body, vložky do zavinovačky pro dcery a letní spací pytel pro syna.

puresin
17. čer 2016

@lady_giraffe Syn spi od mala ve spacim pytli, hrozne se odkopava a neda se to uhlidat. Na zimu ma vytepleny, na leto jen tenounky z jedne vrstvy bavlny. Nikdy teda nespal uplne bez niceho, i v lonskych vedrech mel slabe tricko a plinecku a pytel. 🙂

ivatko0406
17. čer 2016

@lady_giraffe syn (nar v cervnu) spal zpocatku v zavinovacce, ale jen asi dva mesice. Nesnasel ji. Pak jsme ho prikryvali slabou deckou ale jak se zacal odkopavat (asi rijen?) tak uz nemel a dodnes nema nic. Nic totiu nechce. Ma overal a v lete spi treba jen v plence a tricku. A je spokojeny.

dannyblakely
17. čer 2016

malá spávala jen tak lehce zavinutá v rychlozavinovačce a jak byla trochu větší, tak jen zakrytá lehkou dečkou. Teďka spává věčně odkrytá. I v zimě. Do minuty se odkope a nějaký přikrývání už jsem dávno vzdala 🙂

babanci
17. čer 2016

Máme holčičku,co se narodila s váhou 4120g, a délkou 55 cm,do rychlozavinovačky se nevešla už ve třech nedělích. Když je teplo,spí v overálku a přikrytá lehoučkou dekou.