Ahoj,mám dotaz. Syn 2r3m,od cca 22 mesicu bez plenek přes den,po měsíci bez nehod ve spaní,jsme vzali i na noc a odpol spánek,ale ted se mu začalo střídat období,ze třeba týden je suchý a pak par dni za sebou zase mokrý. Nastydly není,vše stále při starém,žádné změny jako školka atd. Je ještě malinky,vubec bych to neřešila,spis mě vrtá hlavou to,ze už byl bez nehod a nyní opět pocurano..plenku na spaní jsme vrátili a 100% necura v tom tvrdém spánku,plenka je vždycky ještě tepla a není úplně nacucana,když za mnou pribehne po ránu nebo po odpoledním spaní,takže předpokládám,ze se vzbudí,počura se a pak pribehne. Čím to muže byt? Děkuji za zkušenosti a tipy 🙂
Ahoj, pocuravani je nejčastěji spojeno s psychikou dítěte, napsala jsem na toto téma celý článek, kde podrobné vysvetluji příčiny a řešení. Pokud by tě to zajímalo, tak mi pošli správu, ráda ti pošlu odkaz ať už je postýlka suchá 🙂
starší dcera byla první bez plenky na den, na noc jsme nechali, pořád měla pár dní suchou, pak mokrou, takže jsem nechávala, zhruba ve 3r3m jsme chtěli na noc už zrušit, ale počůrala se třeba párkrát za týden v noci a byla z toho nešťastná, tak jsme ještě vrátili s tím, že to bude jen pro jistotu a když bude chtít, může jít na nočník, který jsme dali do pokojíku k posteli. zhruba po měsíci už si řekla sama, že už to zvládne a že plenku na noc nechce, takže k tomu tak nějak musela ještě "dozrát", od té doby chodí i v noci sama.