Pocení miminka při cestách, jak jste to řešily?

lucihajkova
31. kvě 2017
Uživatel lucihajkova je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucihajkova.

Ahoj maminky, vysoké teploty jsou tu a předemnou první léto s malým. Jak jste řešily pocení prcků při cestách. Malý je i při krátké cestě autem uplně mokrý :(

berenika39
31. kvě 2017

🙂 Ty se nepotíš? Má to tak každý, i miminka. Je to tak správně. Nic neřeš. Tělo se tím ochlazuje.
Nepřidělávej si problémy🙂, vezmi další dvoje oblečení , at ho máš do čeho převléci a je to.
Na okno jde dát mokrá plínka, jezdit , pokud to jde v chladnějších hodinách dne a zastavovat ve stínu, nechat prcka nahatého, ochladit.

demetritis
31. kvě 2017

jednoduše lahev vody velka tetra mlina doma namočim plynu dam přes autosedačku a malemu miminku je fajn až uschne ve flašce mam vodu a mužu kdykoliv namočit , mimčo časteji přikladam temeř vždy když ve velkem vedru ječí si trocu cucne, a je to jen body nebo platený kabatek aby nemel pasy přimo na kuži a třeba je fajn i rozprašovač v nejvečích paracích na oknech clony s uv a je to pozor na pruvan

luckylee
31. kvě 2017

Merino vlozka od emitexu,bambusova plena,funkcbi obleceni.☺

silvapokorna
31. kvě 2017
Uživatel silvapokorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvapokorna.

Pocení je v pořádku. Určitě se zaměř na vhodné oblečení, aby se v tom nepařil, pokud možno ho převlíkni, když je úplně mokrý nebo ať cestuje jenom v pleně a triku 🙂 A hlavně tekutiny, otírat třeba hlavičku nebo i přímo chladit mokrou plenou. Záleží zda myslíš cesty autem daleko nebo v kočárku. Třeba na kočárku jsem měla hozenou mokrou plenu jako stínidlo. A jinak ve velkých vedrech raději necestovat a schovat s doma. Užijte si léto 🙂

lucihajkova
autor
1. čer 2017
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucihajkova.

@berenika39 Já se sice potím, to ano, ale malý je totálně splavený a hlavně celou cestu brečí :(

lucihajkova
autor
1. čer 2017

@luckylee Funkční oblečení je super, nějaký tip jaké objednat, by byl prosím? Nad vložkou jsem právě taky přemýšlela. Ale nad AeroMoov. Malý má od nich polštář a je super. A jak funguje ta Merino vložka prosim?

luckylee
1. čer 2017

@lucihajkova tu mas odkaz na tu vlozku co mame a tam je i popsany ten princip merino vlny.A obleceni...ted jsem koupila merino s hedvabim bodycko na minimol.cz ale to je tak pro hubene dlouhe deticky.😂 jinak ale to merino,hedvabi a bambus jsou fajn materialy.☺

lucihajkova
autor
1. čer 2017

@luckylee Super, děkuji za tip 🙂 Kouknu a nastuduju. Pak dám vědět, jak jsem dopadla 🙂

luckylee
1. čer 2017

@lucihajkova ja ti neposlala ten odkaz.😂 http://www.emitex.cz/cz/menu/100/produkty/vyrob...

Jasbe,dej vedet

lucihajkova
autor
5. čer 2017

Holky, tak já to nakonec vyřešila objednáním 3D vložky AeroMoov. Dneska jsem ji s malým "testovala". Většinou mi začal plakat hnedka po 10min cesty a teď klid. Jako jo, pořád se potí, ale už ne tak hodně. Jde vidět, že ta vložka to pocení fakt reguluje. Je to lepší tak o 80%. Vybrala jsem tu do kočárku, ale super je to, že ji mám jak ve vajíčku, tak ji pak můžu přehodit právě do kočárku.

A navíc jsem ji ještě koupila o 15% levněji, takže to zase nebyla tak šílená investice.

http://www.babiez.cz/vlozka-do-kocarku-aeromoov-antracit

buldrik
5. čer 2017

@lucihajkova mne se osvedcilo funkcni body od moiry. normalne mela mala pri jizde autem uplne promoceny zada a s timhle vubec (klidne i 8hodinove cesty).
napr. tohle http://www.moira.cz/p8573-kojenecke-body.html

jsou hodne elasticky, takze jedno bodycko mi pokrylo 2-3 normalni velikosti.

silvapokorna
28. čer 2017
Uživatel silvapokorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvapokorna.

Já na cesty přihodím tip na ohřívač jídla a pití. NUK má ohřívačku, kterou lze použít doma i v aute, má adaptér do auta, jako u nabíječek a pod. Cena myslím odpovídá, je to velká pomoc na cesty: https://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/nuk-thermo-express-plus-ohrivacka-na-lahve/