Ahojte, dcera měla včera 3 měsíce a už tak měsíc se šíleně potí na hlavičce. Neoblékám ji moc, pochopím že se zpotí když se vzteká, ale ona má z ničeho nic mokrou hlavičku třeba přes den v kočárku, v noci,.. Ani jí nedávám čepku, tu má vždy do 5min durch mokrou. Teplotu nikdy neměla. (max 37,5 v zadečku, takže po odečtu v pořádku).. Má celkem dost vlasů, ale i tak.. nemůžu ji mít doma nahatou přece. Máme normalně 21-22 stupňů, malá má bodyčko a punčocháče třeba. ruce chladnější a hlavička mokrá 🤦🏼♀️ Jinak je ok. Ale tohle mě štve. Jak má dlouhé vlasy a zpotí se, tak je pak celá taková urousaná a nakonec se bojím že ji někde ofoukne a onemocní 🙄 Co s tím?
Naše měla to samé...teď jí jsou dva a půl, je to lepší, ale když na mě třeba usne,taky se jí hlava zpotí...🤷♀️
Mě z malyho teče až pot, teď mu to kterýsi den teklo po obličeji. Asi normální stav. Má téměř rok
Měli sme to samé, vždy se malé potí hlava a vlasy mokré, dokonce i ted ve 2,5r
Mám doma to samé. Klukovi je 6 a je to stejný už od narození. Zkus se domluvit s doktorkou na krevních testech. Může to něco být, nemusí. U nás je to na štěstí genetický
Syn má to samy, a to mu budou brzo 3. Jakmile usne je mokrej polštář 😄
Jj taky znám, doma jsem kvůli tomu bývalá relativně v klidu a venku mi hodně pomohly až čepičky z Little Angel z toho jejich materiálu Outlast.
Starší syn se od mimina do teď(3roky) dost potí,jakmile usne úplně propoti polštář... mladší se taky začíná více potit,ale ne tak jako starší.
U nás též podobně, dvě ze tři dětí tak do roka pořád při spaní mokré hlavičky, ale on tatínek to má dosud, dává si na polštář ručník (na mou žádost)😄
Skoro 5mesicu a od narození má Olivka to samé. Jakmile se jí část hlavy dotkne podlozky, tak se potí 🤷♀️