Pocení bez teploty. Co by to mohlo být?

marry94
8. zář 2022

Holky dcerka dneska má tělesnou teplotu kolem 36,3 měřím bezkontaktní normálně má 36,8-36,9 ale strašně se mi potí 3 horečce ale celo ma studene 🤷‍♀️ nevíte co by to mohlo být kdyztak zutra zajedu za doktorku

2hanah
8. zář 2022

Viróza? Mívám to tak než se mi udělá opar na rtu, prostě virózový stav, únava, potím se hrozně atd. jak kdy.

marry94
autor
8. zář 2022

@2hanah mě právě zaráží že ji teplota nejde nahoru ale spíš dolů tak uvidím co přes noc

vikinkav
8. zář 2022

Ja mam ted nejakou virozu, teplotu nemam ale presne uz 3.den se silene potim - asi mi z tela odchazi nejaky moribundus. Testovala jsem se i na covid ale je negativni.

marry94
autor
8. zář 2022

@vikinkav tak uvidim co z toho bude má 8 měsíců tak snad to přejde rychle

2hanah
8. zář 2022

@marry94 s tím pocením mi přijde logické, že teplota klesne, uvidíte zítra, jestli to přejde a jestli je to viróza, já osobně bych šla k mudr, kdyby to do dvou dnů nepřešlo. Ať je malá v pořádku♥️

marry94
autor
9. zář 2022

Tak moje nervozita vyhrála a radeji jsem jela k doktorce dneska má zatím teplotu normální nic neobvyklého na ni doktorka nenašla jen pokud by se to opakovalo tak ji vezmou krev pošlou na kardio a neurologii a mám pozorovat jestli nemodra nebo nesedne tak doufám že to bylo jen jednorázové 🙏