Plný nos - malá 2 měsíce. Jít na procházku?

agnes_123
24. kvě 2020

Ahoj,
naše malá má dneska 8 týdnů. Od včerejška má plný nos a občas si zakašle , jinak je v pořádku. Mám s ní jít na procházku (chladný vzduch), nebo raději být doma. Na jednu stranu bych ji nejraději nechala doma. Na druhou stranu - nebude pak choulostivá, když ji s každou prkotinou nechám doma?
Pozn. Doma máme bohužel stále 23 stupňů
Děkuji

lolam10
24. kvě 2020

Zustala bych doma,je mala.chodim s nastydlymi detmi ven kdyz nemaji teplotu ale uz jsou vetsi(2 a 3r)...

pavlina212
24. kvě 2020

Ja bych sla. Nas kocar umoznoval nastavit trochu vyvysenou polohu, takze se mimco dobre vyspalo. Doma to tak neslo.

alassel
24. kvě 2020

Pokud nemrzne, jit ven. Udela ji to dobre. A snazit se teplotu doma snizit. Boze 23 stupnu? Tak otevrit vsechny okna!

dmiska
24. kvě 2020

@agnes_123 bohužel 23 stupňů je bohužel v jakém smyslu? 🙂
Jinak ven bych šla - dokud je dítě v kočárku, dá se chodit právě vždy, pokud nemá nějaké vysoké horečky nebo není špatný vzduch...

hezz17
24. kvě 2020

@agnes_123 rozhodně ven. Na čerstvém vzduchu ji bude líp jak uvnitř. Doma pořádně vyvetrat, ať se ji tam pak taky dobře dýchá. Ještě topite, že máte 23? 😁

eithelwing
24. kvě 2020

Šla bych ven, potřebuje čerstvý vzduch. Ne město, ne obchod, ale opravdu příroda. Dobře obléct, stačí třeba na chvíli, nemusí to být x-hodin. Chodila jsem vždy, pokud byla dcera bez teploty. Při nastydnutí jen pozor na smogové situace, inverzi, kdy se může dýchat dětem hůř.
A doma doporučuji mořskou vodu do nosánku a třeba eukalyptus do aroma lampy či difuzéru. 🙂

nazka
24. kvě 2020

@agnes_123 já bych šla určitě, jestli nemá teplotu. Naopak ji čerstvý vzduch jen prospěje ☺️

martiniquest
24. kvě 2020

@agnes_123 Ven bezte. Pokud nema dite teplotu, pobyt venku mu udela jedine dobre. Kdyz mas ucpany nos, tak se ti venku lip dycha, ne? Mne tedy ano

leniczka23
24. kvě 2020

Pokud neni teplota vzdycky jit ven..vubec s rymou to je vzdy venku lepe

mzacikova
24. kvě 2020

Šla bych ven. Ideálně pro dítě je 18-20°. Sama při více hicuju. Venku se jí bude aspoň lépe dýchat, to teplo doma jí na ucpaný noc nepomůže, znám to