Plenky na noc. Jaké zkusit?

malymax
7. zář 2020

Maminky, syn má půl roku 8 kg, v noci vstane cca 4x a dá si prso, do teď používáme pampers premium care vel 3 a musím ho v průběhu noci přebalit, protože po 6 hodinách je plenka i s pyžámkem mokrá. Zkusili, jsme i babydream vel 4 a stejný problém, babylove vel 4 zvládli v pohodě celou noc, jenže se mi z nich osypal. Jaké, jiné plenky zkusit na noc ? Prcka během výměny plenky, vzbudím a pak je dvouhodinové uspávací okno, zabere a během chvilky je čas na prso :(

nazka
7. zář 2020

@malymax mně se osvědčily Dada. Dceru 7 kg vůbec neprebaluji přes noc. A neprotece. Pampers ji protekly. Ještě jsou docela dobré ty Albertacke

blenny
7. zář 2020

Taky se mně osvědčili Dada zlaté premium care má něco přes 6kg a vydrží celou noc

sigyn
7. zář 2020

Máme 5 měsíční dítko o stejné váze a v noci přebalujeme 1x za 12 hodin. Používáme Babylove 4, ale z Německa (české jsou trochu jiné).

pe_tu_ss_ka
7. zář 2020

@malymax od velikosti 0 do teď velikost 5 máme Bella happy a ani jednou se mi nestalo, že by malej protekl.

zuzita15
7. zář 2020

@malymax Co Happy Bella? Pripadne Dada nejsou spatne, ale ty zlate jsou pry o neco horsi nez puvodni fialove. A nebo zkusit dat na noc ctyrky. Jinak doporucuju prebalit a pak nakojit, aby u toho idealne rovnou usnul

jjasmina
7. zář 2020

Já používám pouze Dada nebo Plenky z Albertu , tu jejich značku

lucifffalek
7. zář 2020

U nás jedině Dada. Koupila jsem i baleni pampers premium care, za mě teda katastrofa.

kamilanikola
7. zář 2020

@malymax Používáme plenky z Alberta. Malý má 4 měsíce a 7 kilo a plenka vydrží celou noc.

jirovapa
7. zář 2020

@malymax používám plenky MonPeri a jsem moc spokojená. Jinak v noci prvně přebalím a potom nakojím, takže dcera usne u toho kojení, pak jí jenom přenesu do postýlky. Teď má 11 měsíců a 9kg.

krupka3
7. zář 2020

Kolorky i MonPeri nam drzely celou noc. Ted pouzivame Babylove a taky super.

malymax
autor
7. zář 2020

@zuzita15 ano první plena potom prso, ale u prsa mi nezabere, není už v “polospánku”

malymax
autor
7. zář 2020

@jirovapa kde se daji pořídit ? Děkuji

malymax
autor
7. zář 2020

@blenny dada mi přijdou jako pampers care materiálově

malymax
autor
7. zář 2020

@pe_tu_ss_ka Je zvyklí na pampers premium care od narození má citlivější pokožku, tak musím opatrně, aby se neporudil.

jako_mala_holka
7. zář 2020

Ja pouzivam na malou Kolorky night, vecer kolem 19h prebalim, dam spinkat a prebaluju az rano, budi se kolem 6-7h, spi ale teda celou noc... i kdyz se ale na zacatku v noci budila, vetsinou jsem neprebalovala a ok, plenka vydrzela celou noc, protekla snad jednou, pokud vim... ma 3 mesice a cca 6,5kg, mame velikost M (vel 3 u jinych plen)
Pres den pouzivame Babylove nature a ted noce i Huggies natahovaci kalhotky od 6kg, dokud nedoroste do Kolorek a Babylove, ktere jsou tusim az od 8kg 😀

jako_mala_holka
7. zář 2020

*nove pouzivame Huggies

klokanka31
7. zář 2020

@malymax Já používám plenky Happy, a NIKDY neprotekly. Malá spí celou noc, klidně 9 hodin v kuse, a i když je plenka pěkně těžká a nafouklá, nikdy neproteče, a ani malá není opruzená.

pe_tu_ss_ka
7. zář 2020

@malymax my právě meli problém s pampars.. 0o tech mel po jednom použití bolaky.. a Bella happy úplně bez problémů 🤷‍♀️

marti89
7. zář 2020

Naprostá spokojenost s plenkami Bino baby, syn je ekzematik a neprotekly nikdy, neškrtí a nesmrdí. Kontroluju pinďu, aby byl doprostřed dolů.

blenny
7. zář 2020

@malymax ano souhlasím jen nejsou parfémované a u nás vydrží celou noc 😉

elis101
10. zář 2020

Taky používáme Babylove, celou noc vydrží a žádný problém. Používáme ale tu ÖKO verzi, nevím, jaké jste zkoušely vy...Malé je čerstvých 8m a má taky cca 8 kg a je u vel.4...

bozenalucka
24. zář 2020

Dcera má 16 měsíců v noci se dvakrat vzbudi na mléko,pouzivame pleny Pampers Pents a teda celou noc nevydrží bez prebaleni musim ji prebalit v noci a kolikrat uz je promocena.Nevim jake jine plenky zvolit😠 S nocnikem mame problém to nechce ani sedet uz nevim jak na ní😢