Prosím o radu, dcera (7,5 měsíce) se cca 5 dní zkouší plazit.
Ovšem ten styl je zvláštní. Ruce používá obě dohromady, tělo táhne, vyšpulí zadek a kolínkama se jakoby odráží, no nejpodobnější je to snad té housence 😅 měl to někdo také takhle? Jinak se točí na obě strany při hraní.
@pampeliska1313 děkuji za příspěvek, ona ruce tedy používá ale obě současně a přitahuje se jimi 🤣 k doktorce jdeme za 14 dní tak uvidíme co nám řekne, doteď fyzio či cvičení neprobíhalo a trošku doufám že si poradí sama. Snažím se s ní perovat na kolínkach ale nějak nespolupracuje a nohy raději hned hodí na žabáka 🙂
@anet510 to syn se jima taky přitahuje, ale prostě se na nich nezvedne.:D ale já nějak počítám, že je to v normě, kdyby to třeba trvalo měsíc dva, tak věřím, že by třeba ta fyzio pomohla.)
Syn to dělá takhle teď v necelých sedmi měsících. Ale teda nepostaví se na ruce, i když to umí, takže je má u těla dole, špulí zadek a “jde” nohama. Já nějak předpokládám, že to prostě zkouší a přijde na to, cvičí i vojtovku a fyzio byla minule spokojená, že je vývoj v pohodě..:D jinak je prej dobrej míč na posílení rukou - koupila jsem na radu fyzio míč na jógu, má nějakých 22cm, stál dvě stovky, nenafoukla jsem ho úplně a vždycky tam syna polozim, aby byl míč v oblasti spodku břicha/rozkroku a takhle “chodí” a hraje si, aby si to spojil s tím, až bude úplně na ctyrech a stavěl se v pohodě.)