Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat máme jít na plavání a malej má zvýšenou teplotu 37,7 jeli by jste? Já vůbec nevím co dělat když dneska nenastoupine tak nás vyhodí 😔
🤦♀️ vážně už se musí maminky ptát i na to, zda brát dítě s teplotou do bazénu?
Určitě klidový režim, postel ,čaj , pohádka . Plavání rozhodně ne.
Nad některými dotazy vážně zůstává rozum stát.
Kolik mu je? Proč by měli někoho vyhodit, když je nemocný? Myslím, že ani plavecká reprezentace by to neudělala🙂. Plavat půjde, až se uzdraví ještě hodněkrát🙂 Vždyt nemůžeš vědět, co mu je.....
tobe, kdyz neni dobre se chce jit plavat? promin ale pokud tu resis takhle primitivni problem, jak pak musi vypadat kdyz resis fakt neco podstatnyho? Vsude se da docist, ze zvysena teplota=klidovy rezim🙈
Když pominu stav dítěte tak je to krajně nezodpovědné vůči ostatním.. Když synovi v létě rostly zuby a měl vysokou teplotu koupala jsem se s ním v bazénu doma, aby se schladil..bylo to ale DOMA a z pohotovosti jsem měla potvrzeno že se nejedná o nemoc ale o růst několika stoliček zároveň.
Lidi, prosím, SELSKÝ ROZUM!!!!
btw. proč by vás měli vyhodit???
To je asi vtip, ne? Brát dítě s teplotou na plavání nepřichází v úvahu, kvůli dítěti, které má být doma v klidu, i kvůli ostatním, zejména v této koronadobě. Co to je za kurz, že nelze omluvit?