Ahojky, syn 9m od malicka miluje vodu, ale posledbi dva dny jen co ho dam do vody strasne breci a zveda se z vody jako by ho neco bolelo.. voda ma v rozmezi 34 az 37 stupnu takze horka ani studena neni. kdyz ho vyndam ma po telicku takove cervene jakoby zarici mapky. place dokud mu nedam mlicko... nevite vim to muze byt??dekuji za vsechny odpovedi
no mě se červené fleky dělají právě když je voda teplá a malý vodu miluje a brečel jen 1x a to byla voda teplá ( nemáme teploměr a já měla horečku špatně jsem to odhadla ☹ )
prso vždy uklidní, zkusila bych třeba 30-32°C > to má i bazén pro malé děti tak uvidíš.
A nový šampón nemáš?
@ladyhacek nepouzivame mydla ani sampony.. taky mam vzdy cervene fleky tam kde byla tepla voda.. ale on je ma nepravidelne takove mapy..
prave ze nas maly vodu do predvcerejska taky miloval a ted tam nechce.. zkousela jsem mu ji dnes i prevarit a to same.. ale vsimla jsem si ze ma po telicku takovou ale jen uplne jemne suchou kuzicku.. jak kdyby exem.. jen se bojim aby pak kvuli tomu nemel strach z vody:(
@kristyna90 zkus ho pár dni nekoupat jen lehce když tak přejet mokrým hadrikem...a promazavat... Třeba ho svrbi kůže je teď zima, přechody zima teplo, me taky teď svrbi celé tělo kůži mám suchou ale nikdy jindy potíže nemám a děti tu kůži mají náchylnější
Malý měl taky období kdy do vody nechtěl z ničeho nic, a pak v pohodě, nelamala bych ti
Mě ještě napadlo (což by bylo blbý, ale může být), zda nemá alergii na chlór. Ale to jedině zda ji někdo tady nemá taky, já mám na sluníčko a dělá se mi v podstatě "neviditelná" vyrážka, která začne být vidět jen když se začnu škrábat, jak to svědí (tak najednou ty pupínky vystoupí).
no dnes v te prevarene vode plakal taky ale kdyz jsme na nej delali blbosti tak byl v pohode a jak jsme prestali tak zase plac... jak usnul brouzdala jsem na netu a hledala a narazila jeste na 2 diskuze kde pisi maminka deti zhruba ve stejnem veku o podobnem problemu proate se boji vody... ze to pry prichazi se separacni uzkoati v 9. az 12. mesici... ne u vsech deti se to deje ale u nekterych ano ale pry by to melo prestat po nejake dobe... take radili nekoupat par dni.. jen proste prejet hadrikem.. a po par dnech zkusit znovu.. tak snad.. s tou vyrazkou nevim.. muze to byt tim.. ze jsme zrovna na dovolene u babicky presne tu dobu co ma tu vyrazku.. ( ale s koupanim to nesouvisi.. prvni dva dny byl v poradku a nel radost ve vane).. tu vyrazku jsem zjistila ma i muj muz.. ma ji vzdycky z vody kdyz prijedeme na dovolenou domu.. ja ji nemam.. asi neco maly zdedil..:/
vazne s timto nemate nekdo zkusenosti??:(