Hezký večer maminky, mám 13 měsíční dcerku, nikdy se nám to nestává, stalo se to za celý rok asi 2x a to jen chvilinku a oka, říkala jsem si sny. Dnes, ale byla celý den vzhůru, takže večer hned vytuhla, vzbudil jí pláč, ani prso nechtěla a nemohla přestat, nějak jsem ji utišila zavřela oči a po chvilce hysterák, prso nechtěla, až byla zpocená a teplá, teplotu nemá. Dala jsem ji viburcol, tak snad to bude už dobrý, ale vůbec nevím co to může být, hladím ji po vláskách a má prso a najednou se podívá na mě a začne plakat, zažila jste to některá?
Děkuji moc🍀
Ano, pokud dcera (teď má 18m) před den málo spí, tak se většinou po půl hodině od usnutí večer vzbudí s hysterickým pláčem, volá mě i když jsem u ní a ani kojení hned nezabírá. Buď sny, nebo je to prostě zátěž na mozek, když si během dne dostatečně neodpočala. Ale podotýkám, že večer nejeví známky přetažení.
@klokanka31 Jeje😓 To je fakt hrozný.. malá teď naštěstí usnula, tak snad bude klid..
@moonulka Tak to bych viděla naprosto stejnou situaci, ještě jsem četla, že toho na děti může být hodně (hodně zážitků třeba) Malá měla angínu a mamka týden před tím karanténa, tak jsme se nevidely a dnes po 3 týdnech přejal a malá si jí užívala, ale nespala právě a ještě jsme kravily, tak i to možná 🤔
@makkyv Tak to může být tím...snad zas bude líp...
@klokanka31 Doufám.. krásnou noc a děkuji 😘
Celý den vzhůru ve 13 měsících? Tipovala bych to na klasický přetažení. Synovi jsou dva roky, včera nezabral přes den, usnul v sedm a ještě před osmou měl hysterák asi na 20 minut.
@makkyv Není zač a taky přeju hezkou a pokud možno klidnou noc 🙂
@klokanka31 hele, koukám že vy to máte doma jako přes kopírák, jen jste starší 🙂
@azanka Můj malej od roka přes den nespal, ale nikdy jsme hysteraky neměli teda. Ale určitě to není nic výjimečného. Prostě už přestal spávat, bylo to zvláštní, a rozhodně byl, a je nezastavitelny dítě ;)
@makkyv Jojo,naše měla takové období, někdy měla takový hysterák že nešla vůbec utišit třeba půl hodiny...jsem si říkala že asi hodně špatný sny, protože vypadala šíleně vyděšeně...