Dobrý den, ahoj... Děvčata, jdu si pro radu nebo nějaký nápad. Malá 2 měsíce. Kojena, dokrmuji UM. Jak při kojení, tak při UM, vždy po jídle pláč. Vzpira se, prohyba se. Na rihnuti dávám, i několikrát ne jen jednou. Kapky babycalm, umělé mléko mame sunar expert AR.
Už si nevím rady. Jakmile se nají, rihne, tak začne plakát. U když přidám mléko, protože si myslím, že je to málo, tak bohužel. Pokud to vypije, tak stejně pláče.
Dekuji všem za rady, typy, nápady..
@klchudik mám právě ten sunar AR. Že začátku to vůbec nedělala. Začalo to cca, tak 14 dní zpět. Právě AR je hustší, napeneny a stolice je po něm taky napenena. říkala jsem si, že přejdu na ten sunar complex. Tak to chci zkusit a uvidíme. Člověk neví jak ji pomoc... Snad to bude dobré nebo budu muset přejít na jiné mléko
@verucermi Naše plakala po klasickém sunaru,zkusili jsme koupit sunar bez palmového oleje,a byl klid 🙂
Taky mame sunar complex a ze vsech mlicek nejlepsi a nejspokojenejsi...meli jsme bebu a hipp.po bebe bolelo brisko a po hippu mel porad hlad .zato sunaru nevypije ani to co ma tak sem z toho trochu nervozni protoze se mi zda ze ji hrozne malo..neterinka je narozena ve 28tt ted ji budou 2 mesice s za chvili toho bude pit vic nez ten muj 3.5 mesicni dablik 🤷🤷🤷
Ahoj my jsme měli úplně to samé , měnila jsem mléka na dokrm, nic nepomohlo .. po dvou měsících sem přestala kojit , nepomohlo , nakonec jsme se dostali na gastro a vyšla mu alergie na kravskou bilkovinu , proto se prohýbal a plakal pl každém jídle , bolelo ho to chudaka .. takže dostal mléko neocate a byl okamžitě klid!! Příště bych tlačila na doktorku dřív ať nás pošle a nenechala se odbyt kolikou.. všichni měli spoko miminka po jídle jen u nás hrozny řev pořad jsem nechapala co se to děje , kapicek milion vyzkousenych , probiotika .. až speciální mléko pomohlo
Vyloženě zkušenost nemám, ale AR je proti zvracení? Napadlo mě jestli se mimču nevrací obsah zpět a nepalí žaha když je to hned po jídle?
@verucermi Nemám zkušenost s kombinací MM a UM, ale syn po kojení plakal taky. Cca 5-10 minut po kojení strašný pláč, přesně, jak píšeš. Nakonec to byla potravinová alergie,mléko a vejce. Po striktním vyřazení alergenů (i těch příbuzných) se to srovnalo. Kdyby nezabrala změna UM, pátrala bych tímhle směrem.
@utrikocku ja odpovím za zakladatelku jestli muzu. Neocate je myslim do roka a pak druhý typ od roku vyse. Priznaky abkm jsou zelena stolice s hlenem, velke bolesti bricha, nekdo prujem, u nekoho zacpa, muze byt i ekzém. Ja mam holcicku s abkm a mel i syn. U obou zapachajici stolice s hlenem, velka bolest briska. Synovi pomohl az Neocate, dcera ma zatim nutrilon allergy care. Snad ji pomůže
@verucermi zkusila jsi změnit UM? Mě tohle dělal malý...měli jsme HiPP a po napapání plakal, zkusili jsme potom dát Sunar a od té doby bylo po pláči 😊