Pišlická panenka, vyhrají si s ní děti?

nupta
24. říj 2017

Moc se mi líbí pišlická panenka , ale nevím zda bych ji sama chtěla jako malá? Kdo ji máte doma, napište, prosím, zda si s ní děti vyhrají a v jakém věku?

annasmyckova
24. říj 2017

mě se pišlici líbí, i ta myšlenka a jednoduchost a kreativita, ale myslím si, že málokteré dítě zaujme (občas naše děti dostanou nějakou hrůzu -naposled žlutorůžovou myš u doktorky - ale ta je tak oblíbená, že jí ani nemůžu vyhodit 😎 )

hankaros
24. říj 2017

K pislikum jsem se dostala ted na dovolene. Dite zaujala kulickodraha, trochu letadylko s pislikem. Jako hracky to jsou krasne, ale podle me zalezi na povaze ditete. Syn kamaradu byl z kostek uneseny.

gwen84
24. říj 2017

My máme pišlické autíčko - to je fakt krásné, precizní práce a k tomu rodinku 4 pišlíků (těch bez tajné skrýše uvnitř). Děti s s tím občas hrají, když o to zakopnou, ale upřímně čekala jsem trochu větší zájem. Asi jsou na to ještě malé. Teď vedou barevné modely autíček a nejlíp takové, co vydávají zvuky, blikají a tak 🙂

nupta
autor
26. říj 2017

@annasmyckova
@hankaros
@gwen84

Děkuji, děvčata, za reakce. U nás je sice pišlické autíčko v kurzu, ale nakonec jsem se rozhodla pro hadrovou panenku - určitě bude příjemnější na pusinkování a mazlení než dřevo. 😘