Pěna místo stolice. Z čeho to může být?

makkki
6. zář 2019

Ahoj. Mám 17ti denni holcicku a uz 5 dni ma misto stolice takovou zlutou penu. Na plince to vypada normalne jako predtim ale kdyz je rozbalena a snazi se tlacit jde ji ze zadecku jen ta pena. Spis takovy bublinky. Ma z toho chudinka uz opruzeniny protoze ji to tam bubla porad :( nevite prosim nekdo z ceho to muze byt? Mam plasit a jit k doktorce? Kojim pres kloboucek tak me napada jen jestli nehlta vzduch a neni zavdusnena. Po jidle nechce moc krkat vzdycky usne na rameni :( chtela bych ji pomoct a nevim jak. Ty opruzeniny uz jsou taky hrozny :(

baja8
6. zář 2019

@makkki Ahoj,já bych se poradila s doktorkou.Muze to být opravdu tim,že má v bříšku moc vzduchu.Klidne bych ji dala nějaká probiotika v kapickach,jsou pro děti už od narození.A na ty nejhorší stavy opruzenin Imazol krempastu,ta se může používat maximálně 7-10 dní.Nam zabírala nejlépe 🙂.Ale určitě minimálně cinknete doktorce,budete mít jistotu.Mejte se hezky

makkki
autor
6. zář 2019

@baja8 moc dekuju za odpoved. Doktorce cinknu. Jen jsem nechtela byt za histerku 🙂

amazonkajanik
6. zář 2019

Ještě na ty opruzeniny zkus sudocrem,má v sobě zinek a ten hojí. Mám ho i na atopicky ekzem v masti. Jinak na prdiky máme espumisan,má snižovat tvorbu plynů ve střevech,třeba by jí pomohl. A možná zkusit změnit velikost kloboucku,aby se líp vyplnil bradavkou a nebyla tam vzduchova kapsa