Ahoj holky, dcera 2,5 roku porad chce penu do koupele (zatim nic takoveho nedavam, vsimla si bublinek z mydla a byla z toho nadsena, tak ted furt krici vic bublinek 😀)... chtela bych ale nejakou non toxic, pro ty, ktere jsou na slovo ,,non-toxic,, alergicke 😀 dodavam : nějakou zdravou, rozhodne ne konvencni znacky jako nivea apod. Mate tip? Diky moc
Máme pěnu od značky ATTITUDE. Pění moc pěkně, samozřejmě pěna bůh ví jak dlouho nevydrží ale syn je nadšený.
@svntvt Ahoj,též používáme pěnu Attitude 🙂 pěna vydrží chvíli,ale jak říkáš,neni to toxic a krásné voni...
Diky holky, je mi jasne, ze to nebudou jen bylinky a slunicko 😀 jen chci aby to melo solidni slozeni, neplanuju ji to davat do kazde vany... mrknu na tu attitude 😉
@annanoskova
ja jsem se teda divala na jejich sampony a ty jsou plne chemie
@annanoskova lush znam jen tuhy sampon pro dospele a to jsou fakt jen tenzidy .. to neni moc prirodni kosmetika si myslim, mrknu na to, ale tohle je spis komercni znacka, ktera si na zdrave slozeni jen hraje :-/
@annanoskova tak sem mrkla a oni do vseho vali SLS a tomu bych se prave rada vyhnula....
Urtekram baby mycí emulze. Je to sprcháč, ale pěny udělá dost a má super složení. Žádná pěna dlouho nevydrží, takže nekupuji přímo pěnu, ale tenhle sprcháč. Stačí pár kapek přímo do proudu vody a rozmíchat rukou, pěna je velká.
S pěnama je to špatné, už roky marně hledám, non toxic asi není ☹ Používáme Attitude, ale ani to není čisté non toxic.
@svntvt ted jsem jen tak ze srandy dala do vyhledavace a vyjelo mi toho celkem dost, ale chce se tim prokousat. Nekde to slozeni vubec nemaji naosane. Ale treba tady u tehle pisou, ze je bez parabenu a SLS. Cena je ale taky zajimava. 😁 https://poznani-knihy.cz/pena-do-koupele-500ml-...
Diky vsem, objednala jsem tu Attitude, verim, ze nadela spoustu parady 😆
@svntvt já se obávám, že to nejnezdravější, co v konvenčních značkách je, jsou právě pěnidla. Takže jestli to chceš primárně na bublinky, tak to buď nebude pěnit vůbec, nebo pěna rychle spadne.