Ahoj holky. Zajimalo by me kdy to vase mimca zvladly? Pry bysme to meli zvladnout do 3 mesicu ale my porad nic. porad breci na brichu... 😒
doktorka mi taky říkala,že ve 3 měs,by už malá měla začít,avšak realita byla jiná.První dcera vydržela na bříšku chvíli od4,5 měsíce,ale i tak se jí to nelíbylo a vlastně začla pást až když se sama přetáčela a druhá dcera tomu taky moc nedala do toho pátého měsíce
někde tu už téma na tohle je
omluva za hrubku 😅
Ja sem prave podobne tema hledala a nenasla... 😔 Diky. Asi bych mela prestat srovnavat.. jenze ja se porad bojim aby bylo vsechno tak jak ma byt....
momin-zkoušela jsi dávat Danečka na gymbalón?
Nezkousela.. nemame ho.. Myslis ze by to slo lip?
u nás to teda pomohlo a myslim,že se připojí víc maminek který budou souhasit 😉
na kojencích bylo taky téma,kde byly cviky popsány a nebo se zeptej schauly na kojencích
A proc ji?
no protože tam radí hodně holkám v různých tématech,tak mě zrovna napadla.
joo dekuju,....
Momin, je důležité dávat miminko na bříško fakt často, holt málo kterému se tam líbí, ale naučit se to musí, že 😅 Nám radili na rehabilitaci (chodili jsme tam s uskříplým nervem v zápěstí) jak dítěti pomoc, aby se mi lépe ,,páslo,, 😅 Lokýtky mu musíš strčit jakoby malinko pod hrudníček, aby tam měl pravý úhel a pěstičky měl cca v úrovni bradičky a hlavně aby neměl ty ručičky roztažené, ale opravdu víc u sebe, než od sebe. Je to vcelku zázračná pomůcka, dítě díky tomu pase líp, ale ze začátku samozřejmě vydrží chvilku, dost rychle se to ale díky tomu naučí. 😉 Je dobrý ho dávat pást třeba při každém přebalování, kdy bude nahatej a do doby, než se přestane snažit, nebo bude řvát.
momin...buď v klidu, každé mimčo to má trochu jinak a ze srovnávání už jsme vyléčená, buď ráda, že malinkej je zdravej, však on se to taky naučí 🙂 Naše malá asi na koci třetího pásla koníky, ale to není u každýho miminka stejný. Nejboj, uvidíš, že za chviku bude taky pást jako profík 🙂 😉