Pasení koníků. Jak správně naučit?

8. srp 2024

Dobrý den, prosím máte nějaké rady jak BEZ VOJTOVKY naučit správně pást koníky? Mému synovi jsou 4 měsíce, pase hezky, hlavičku má zvedlou, akorát mu občas lítají nožičky nahoru, nebo ručičky, nemá je prostě narovnané a před sebou furt, ale jinak to umí, už se i sám otáčí. Ale naše fyzio má problém, věčně nespokojená, dala nám teď druhý cvik a já to neumim, mám to nahrané , ale ukáže nám to vždy 1x a pošle nás domů. Prostě u toho jen brečí a nic jiného, takže prosím dá se nějak podpořit pasení bez vojtovky? Děkuji moc.

cilkat
8. srp 2024

Hele, co vyměnit fyzio? Ty problém zejvně nevidíš, ona ti to pořádně neukáže (ani problém, ani nápravu) tak k čemu to má být? To je jen trápení matky i dítěte.
Druhá možnost je převést část toho trápení na odborníka, který je za to placený a trvat na tom , ať ti to ukáže znova a znova, dokud to nepochopíš (protože z popisu: dítě se přetáčí, hlavu udrží, občas mu vyletí nějaká končetina... ona mu může vyletět i proto, že si chce hrát a ne pozovat jak manekýna, že... )

zmrzlinka
8. srp 2024

Změnit fyzio?

ukki
8. srp 2024

Taky bych změnila fyzio, s takovým přístupem se daleko nedostanete

alice180
8. srp 2024

Jo zkus se porozhlidnout jinde. Mne to vždycky ukáže a pak chce ať si to vyzkouším a opraví případně chyby a pak to zkusim několikrát.

ivkasolavova
8. srp 2024

Zmínit fyzioterapeuta, mi přišly chtěla abych jí to ukázala a když jsem něco držela špatně opravila mě a ukázala znova .Pak jsem si to vždy u ní několikrát zkoušela .Nový cvik mi taky několikrát ukázala ,i chtěla abych to před ní udělala

nattt
9. srp 2024

My taky zacaly resit ve 4m spatne paseni koniku, po dvou navstevach v mistni poliklinice a vojtovce jsem zvolila jinou cestu. Za sebe (a urcite nejen za sebe) vsemi deseti doporucuju zajit s mimcem na osteodynamiku. Mrkni na net. Nam pomohlo az zazracne u prvni dcery a ted i s druhou po jedne navsteve taky, uz dava rucicky tak, jak ma..jeste obcas dela letadylko, ale pokrok obrovsky.

andreacantu
16. srp 2024

S malou jsme na fyzio nechodily ale selsky rozum mi rikal ze kdyz je na brisku s hlavickou nahoru tak trosku pomoct…pritlacila jsem ji zadrcek a nozky k podlozce pripadne jednu nozku pokrcila….byla jak biatlonista pri strelbe…. a sama se to naucila pak sla rovnou na ctyri neplazila se