Jaké se vám osvědčily? Aby toho dost pobraly a miminko nebylo opruzené...
Baby Charm, Pampers Harmonie (původně Pure), Kolorky, Muumi Baby
@optimistic Pleny Babylove z DM.
@optimistic Bella happy
U nás pouze Happy baby Albert a samozřejmě jsem nemohla používat vlhčené ubrousky, jinak to byla katastrofa, voda a vytřít do sucha
@optimistic já myslím, ze to je dítě od dítěte… v okolí mi holky říkají ze Pampers nikdy, synovi nevadí, kupuju mu obyčejné i z Kauflandu, Tesca, nebo Dada, v podstatě jakékoliv… ale to mám proste štěstí, ze na to neni citlivý
@optimistic my. Máme obyčejné bílé Albert a žádná opruzenina nikdy nebyla.
Nám dělaly opruzeniny jen Pampers
@optimistic Starší dcerka snesla pouze z DM Babylove, ostatní katastrofa 🤦♀️Synovi je to úplně jedno, pokračujeme ale v Babylove a když je akce, tak koupím Pampers Pants.
Noční Pampers Pants, denní Lidl, Tesco. Nepoužívala jsem nikdy vlhčené ubrousky a prdku otírala po každém přebalení perlanem s vodou. Opruzeniny holky prakticky nikdy neměly, jen při průjmu.
To jsem taky chtěla dodat - ze i v ubrouscich muže být chyba… jednou jsem v rámci šetření koupila nějaké no name v Globusu na cesty a to bylo 🙄👌
Děkuji za reakce. Používám jen perlan s vodou a nebo perlan s odvarem z řepíku/heřmánku. Zatím odzkoušeno - bella happy - opruzeniny a lem škrtí nožičky, babylove nature - opruzeniny a vnitřní lem trochu škrtí, pampers premium - bez opruzenin a neškrtí, chemický zápach. Teď budu zkoušet babylove klasické - ne nature.
Většinu času používám látkové, ale na chalupu a na spaní mám nejoblíbenější Alberťácké a Babylove klasické i eko. Myju jen perlanem a vodou. Nejhorší pleny mě přišly Pampers premium. Starší kluk měl opruzeninu jen jednou, na důvod jsem nepřišla, a malá holčička zatím naštěstí ani jednou.
Bambo nature. Nejsou napuštěné žádným sajrajtem, nikdy neprotekly.
To bude hodně individuální a chce to zkoušet. Nejmladší je na opruzeniny náchylná a zpočátku je zkusili několik druhů plenek a opruzená byla, sedly nám nakonec Lidl a Dada, ale totéž nemusí být u vás.
@optimistic Z nas Babylove Nature z DM, ale opruzeniny mohou byt casto spojene s nejakym alergenem, jestli na ne mimco hodne trpi, muze byt problem i tam.
U nás Alberťácké a nedávno jsme museli nouzově kupovat jinde a vzali jsme Linteo a kupodivu byly taky super.
@optimistic nám sedí Pampers premium care ale taky jsme vyzkoušeli kolorky a chvíli měl i Albert tu jejich značku a taky se to dalo
@optimistic nam nejvíce sedly Dada, Linteo a Lidl.. Opruzeniny jsme sice nikdy nemely, ale dost plen mela mala hrozne otlacene u nozicek (i větší velikosti).
@anetttta123 řeším stejný problém...kde kupujete dada?
Syn mohl cokoli kromě pampers. Dcera dlouho snesla jen DM Babylove a Lidl
@optimistic Nám i spoustě kamarádkám v okolí Dady, i cenově vychází dobře.