Ahoj. Měla jsem skvělou slečnu, která si dříve, když byla starší nemocná s ní hrála a já jsem mohla pracovat z domova a nemusela mít oštřování....teď co máme malou a starší byla nemocná od října do února snad pořád k nám také chodila a hrála si s ní...tím si na ní zvykla i malá a tak jsme se domluvili, že bude s malou jezdit v kočárku (když se nejezdí tak nespí, takže pak v 8 měsících spala třeba jen 2x půl hodiny....) a když bude potřeba (s větší u doktora...) tak jí pohlídá. Vše z toho důvodu, že babičky jsou daleko a nefungují a tatínek ráno o půl 8 odejde a přijde po 20hod.
No jenže slečna se stěhuje za Prahu a jezdila by k nám víc jak hodinu.
Tak hledám někoho, kdo by takhle nejdříve jen jezdil s kočárkem, případně vyžehlil, uklidil, aby si na něj malá zvykla a pak jí třeba i pohlídal, byl se starší, když stůně...výhledově vyzvedával starší ze školy a podobně.
Zkoušela jsem agentury, ale já se prostě bojím děti nechat někomu koho vůbec neznám a po kamarádkách se zatím nikdo neozval. Vím, že tady to taky není záruka, ale když by někdo někoho doporučil s kým má osobní zkušenost. Prostě si říkám, že za zeptání nic nedám. Nebo třeba doporučit agenturu, se kterou máte jen dobré zkušenosti.....