Holky, prosim o radu. Smi pahyl pupicku do vody? Normalne malou koupeme. Ted jsem slysela, ze se nema namacet. Jak to je,prosim? Moc diky. Nerada bych male (10 dni) uskodila..
@marumarun jako louhovat by se tam nemel. Koupat mužes, ale ne celou dobu, co se koupe mit pupík potopenej a nebo chvatnout. Urcite nekoupat denne. Pupik ma zachnout a odpadnout. Kdyz se bude hodne macet, tak se prodlouží doba nez odpadne. Muze i třeba zakrvacet nebo infekce, ale nechci strasit, je to malo častý. Takze bych koupala min často a min dlouho, po koupeli radne ususila a ocistila lihem
Meli jsme to stejné. Neuvědomila jsem si, ze by se neměl namacet a jak se uvolňovat, dostávala se tam voda a zapachal. Chce to nebát se to pořádně lihem vysouset, opravdu tam zajet, v 10ti dnech uz se urco uvolnuje. Doktorka mi pak jeste doporučila utirat betadinem. Ve 13 dnech odpadl🙂
Holky,diky vsem. Budu mene macet. Trochu se uz uvolnuje,kdyz ho lehce jakoby nadzvednu,vidim zlute misto - to je normalni? Az pahyl odpadne, budu dal lihovat, ale ma se i prelepit, aby ranka byla chranena? Nevite? Diky moc..
My jsme malého koupali normálně, jen ho pak musíte vysušit ručníkem a přes den hodně lihovat.