Ahoj holky včera při koupání jsi mi malý 7 měsíců sedl ve vaně a já se jen natáhla pro mýdlo a asi mu to podklouzlo a spadl do zadu na hlavičku. Myslíte ze se mu nemohlo nic stát? Vypadá v pohodě ale pro uklidnění 🤔
Takto sa uhodi este hodnekrat, ked sa zacne stavat na nozicky a pak chodit, to su peckove pady.. takze v pohode nebojte 🙂
@arwen666 Ne ze sedu se jim nic nestane, ani ze stoje vetsinou ne.
Tak pro tyhle případy a uklidnění nás rodičů, jsem viděla vychytavku. Vypadá to jako křídla na maskarni,ale je k tomu pridelany polštářek za hlavu. Zkusím najit a hodit screen
@amazonkajanik nemyslim si ze je to dobre, dite pak nevi ze to boli a muze pak padat naschvál. Krom toho vite proc se to neprodava treba na nejakych lekarskych strankach? Protoze to urcite pri padu muze poskodit pateř 😉
Hlavne ho sleduj.kdyby se projevili jakekoliv zmeny tak bych aspon zavolala lekari.jestli nebude unaveny takovy mimo ci zvracel.kdyz nic tak bud v klidu.je to fakt normalni.mala mela takove pady ze jsem neverila ze ji nic neni.jsou to deti z gumy jak se rika 🙂
@arwen666 pokud vypadá v pohodě, tal nejspíš bude. Důležité je, aby nebyla více spavý, nezvracel a podobně. Syn mi taky několikrát spadl, hlavně když si klekal na kolínka, tak hodil záda jak byl ještě nestabilní. 🙁 Ale nikdy mu nic nebylo. 🙂