Ošklivě jsem vyjela na 3letého syna. Poradíte?

bluemamca
4. pro 2019

Poradte, jsem na dne. Dnes jsem neprimerene " vyjela" na 3leteho syna. Z duvodu ze opakovane neposlouchal, shodil talir ze stolu, rozbil se, zdalo se mi, ze to bylo naschval,ale ted nevim, mozna nechtel. Strcila jsem do nej,zena nej spadl takovy kosik s vecmi (lehky). Nyni si to vycitam,ale byla jsem vztekla. Maly zacal kricet a nastane me "bil do nohy",zvovu me ujely nervy s opakovane jsem ho pleskla mikinou. Do posledni doby byl syn zlate dite, s manzele jsme ho vyjimecne placly na zadek a jinak vysvetlovali, vysvetlovali.... Moje dnesni reachivanireskce je dana i tom, ze mam hirsi obdivi,-unavs, zdravitni problemy...

zlorenka
4. pro 2019

S cim chces poradit? Mu rekni to co nam tady. Dite by melo vědět ze mama je taky jenom clovek, dela chyby a obcas udela neco, co ji mrzi a za co by se mela omluvit. 🙂

sudylichozrout
4. pro 2019

@bluemamca Zitra mu to vysvetli a dej mu najevo, ze ho mas porad moc rada. I rodic ma jen jedny nervy a obcas nezareaguje uplne nejlepe. Ale je dulezite, aby tohle ditko vedelo a pochopilo. A aby vedelo, ze je stale milovano.

bluemamca
autor
4. pro 2019

@sudylichozrout diky moc, budu si to pamatovat, jake mam ted vycitky....

biedronka10
4. pro 2019

Byt tebou to sem nepisu, nebo te tu zase vsichni zprudi jak sis to mohla dovolit vubec na neho zarvat atd a ze nejsi porad eko bio slunickova ezo. Hele takhle, je to tvoje dite, tvoje vychova..... Takze doporucuju se o tomhle na internetu s nikym vubec neradit, bit chapu, ze te to trapi a potrebujes jiny nazor. Ale primarne ver, ze ty jsi mama a mas sveho syna rada a i kdyz na nej vylitnes, porad ho mas a neprestanes kvuli tomu byt jeho matka. Kazdymu ujedou nervy, me obcas taky. Svuj nazor ti na to psat nebudu, mam jiny, jen posilam hodne sil.

aadriaanka
5. pro 2019

@biedronka10 aký máš názor? to ma zaujíma. napíšeš mi ho do pošty?

kridav
5. pro 2019

Když mě u starších ujely nervy, protože jsem nežila v pohodovym manželství a víceméně jsem na děti byla sama. Tak jsem se jim vždy pak omluvila, objala a vysvětlila, proč mi ty nervy ujely. Bylo mi to pak vždy líto. Teď už jsou velký 18 a 16 a musím říct, že máme moc hezky vztah. Navzájem si důvěřujeme.
7 let už žiju nový život, ale hlavně pohodový s novým manželem, máme spolu 5 letýho syna. Na nic nejsem sama a nervy mi už neujíždí.
Bohužel to tak asi je, že když mi nejsme dlouhodobě v pohodě, tak to odnesou ti naši nejmenší, stanou se našimi hromosvody. Vím, nemělo by to tak být. Proto bysme měly změnit to co způsobuje to ujíždění nervů, aby to neodnášely děti.

martt
5. pro 2019

@bluemamca Nemůžeš jet na 100% pořád. Každému z nás vylítnou nervy a je to svým způsobem v pořádku. Hlavně si o tom se synem promluv. Řekni mu co se vlastně stalo, že jsi toho měla dost, že jsi se na něj zlobila,protože neposlouchal a ze ho mas stále ráda. Ze tím že jsi na něj "vyjela" není z důvodu toho že ho máš min ráda, ale ze se občas stane, že každému uleti nervy a tim, že se po tobě ohnal tím se to ještě zhoršilo.

shakira007
10. pro 2019

Podle mě si nic špatného neudělala neříkám kdyby si ho zbila ale takle to je v pořádku časem uvidíš že bez nějakého plácnutí to prostě nejde