Ahoj, chtela bych poradit jake delate detem omacky(i polevky by se mi hodili) . Mala spatne jedla a kdyz zacala po 12 mesicich lepe papat, kdy jsem zacala varit svickovou, gulas, kure na paprice....tak jsem byla stastna. Stridam ruzne masa a ruzne prilohy. Ale mam posledni dobou pocit, ze ji to prestava chutnat. Z polivek ji dobre jen kureci vyvar se zavarkou a nudlema.
Kdyz udelam jen maso se zeleninou, moc se v tom nimra, vybira zeleninku....jako hrase ten ji moc chutna, ale moc se nenaji, takze omacka je rychlejsi a to i na vareni.
Diky za rady.
brisalek:tady je odkaz na moji diskuzi https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/vyzkouse...
Ráda bych si taky s někým vyměnila recepty pro batolata, protože ten můj prcek taky moc nepapá.Teprve teď začal jíst polévky,tak jsem vložila recepty našich oblíbených.Jinak Denisek omáčky nejí,tak už nevím co mu vařit.
ahoj, pokud ti neji zeleninu, tak nejjednodussi je uvarit zeleninu, rozmixovat a zjemnit smetanou. V podstate ruzne variace svickove 🙂 Jinak varim to same, co ty. Ale nejcasteji malymu varim ryzi se zeleninou a masem, nebo testoviny s rajcaty, spenatem, cuketou a masem. To ma nejradsi a sni to vzdy. Nebo jsem predevcirem dela veprove s bramborem a se zelim (kyselym) - mnam 🙂 Ale to je mimo tema.