Jak udělat?
A smíchat se sunarem?
@alex97 a k čemu je to dobré? to jsem nikdy neslyšela...
máš nejspíš první dítě, jsi "vykulená" ze všeho a kdo z nás nebyl... jen prosím tě tolik neposlouchej pediatru co řekne, ne vždy totiž musí mít jistojistě pravdu a abys dítku spíš neublížila...
Pediatra bude asi trochu starší předpokládám. Měla bych strach, že z toho bude akorát bolení bříška.
Chápu, že jsi bezradná a chceš hlavně ulevit miminku, ale zpomal trochu. Zkoušet hromadu věcí najednou je spíš ke škodě. Jak poznáš co mu pomohlo?
Takze ty ji davas MM, jako UM ji davas Hipp a pak jeste odvar z vlocek smichany se Sunarem? Chudak dite..
@veruuu_kubesovic na zácpu 🤨 údajně
@michaela666 Ano starší..Ovšem to nákladam průběžně ne vše najednou..
@makovice88 myslela jsem jako UM ten Sunar ..
Ovšem to vše nemicham jen se ptám na zkušenosti.. Byla jsem už 2 na pohotovosti..Každá jiná nemocnice..A vsude říkají něco jiného..Tak už nevím 🙈 To než člověk otěhotní aby si udělal rychlo-kurz pediatrie 🤨
Zkuste Kendamil anticolic je proti zácpě a kolikam. Žádný odvar. Ani bych ho nedala mému 4 měsíčnímu synovi. Nevím, s tímhle alergenem by se měli seznámit až později.
Jiné UM a bude po problému, uvidite 🙂
Jinak my cca od 3 týdnu do 3 měsíců pomáhali hodně rourkou a pak změnou mléka a možná stářím to přešlo
Je to období, kdy si miminko zvyká a vyvíjí se trávicí soustava
Chápu, byla jsem taky nervózní 😿
Uvaříš vločky, propasirujes přes sítko a smícháš s UM.