Odvar z ovesných vloček. Jak udělat?

alex97
29. říj 2021

Jak udělat?
A smíchat se sunarem?

jitushb
29. říj 2021

Uvaříš vločky, propasirujes přes sítko a smícháš s UM.

alex97
autor
29. říj 2021

@jitushb ten odvar je takový šlemový to tak má být?
Mám dát ani ne 3tt miminku tak se bojím 🙈

martinau5
29. říj 2021

@alex97 není ještě malinké na odvar z vloček?

alex97
autor
29. říj 2021

@martinau5 dr mi řekla že mám dát odvar.. 😞 dala jsem jen něco do sunaru a 2 lžičky po jídle..

jitushb
29. říj 2021

@alex97 neznám význam slova "šlemovy" ale odvar je takový slizský, a já dávala až kolem čtvrtého měsíce.

alex97
autor
29. říj 2021

@jitushb to bude ono.No uvidime zkusila sem to

veruuu_kubesovic
29. říj 2021

@alex97 a k čemu je to dobré? to jsem nikdy neslyšela...
máš nejspíš první dítě, jsi "vykulená" ze všeho a kdo z nás nebyl... jen prosím tě tolik neposlouchej pediatru co řekne, ne vždy totiž musí mít jistojistě pravdu a abys dítku spíš neublížila...

michaela666
29. říj 2021

Pediatra bude asi trochu starší předpokládám. Měla bych strach, že z toho bude akorát bolení bříška.
Chápu, že jsi bezradná a chceš hlavně ulevit miminku, ale zpomal trochu. Zkoušet hromadu věcí najednou je spíš ke škodě. Jak poznáš co mu pomohlo?

makovice88
29. říj 2021

Takze ty ji davas MM, jako UM ji davas Hipp a pak jeste odvar z vlocek smichany se Sunarem? Chudak dite..

alex97
autor
29. říj 2021

@veruuu_kubesovic na zácpu 🤨 údajně

alex97
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
alex97
autor
29. říj 2021

@michaela666 Ano starší..Ovšem to nákladam průběžně ne vše najednou..

alex97
autor
29. říj 2021

@makovice88 myslela jsem jako UM ten Sunar ..
Ovšem to vše nemicham jen se ptám na zkušenosti.. Byla jsem už 2 na pohotovosti..Každá jiná nemocnice..A vsude říkají něco jiného..Tak už nevím 🙈 To než člověk otěhotní aby si udělal rychlo-kurz pediatrie 🤨

n_ikola
30. říj 2021

Zkuste Kendamil anticolic je proti zácpě a kolikam. Žádný odvar. Ani bych ho nedala mému 4 měsíčnímu synovi. Nevím, s tímhle alergenem by se měli seznámit až později.
Jiné UM a bude po problému, uvidite 🙂
Jinak my cca od 3 týdnu do 3 měsíců pomáhali hodně rourkou a pak změnou mléka a možná stářím to přešlo

Je to období, kdy si miminko zvyká a vyvíjí se trávicí soustava
Chápu, byla jsem taky nervózní 😿