Maminky zvažuji koupi elektrické odsávačky... Jak ste vy spokojené? Manuální 🆚 elektrická?
Já mám elektrickou, která má nástavce na obě prsa. Odsávání z obou prsou najednou zvyšuje laktaci.
Měla jsem ruční od Meledy. Jen na chvíli. Pak jsme přešli na UM. Ruční už bych nechtěla. Takže elektrická bude určitě 100% lepší 🙂
Ještě dodám, že jsme začínala s ruční odsávačkou Farlin, to byl neskutečný křáp. Potom ruční od Aventu, to se nedalo srovnat. Ta byla výborná. Každopádně kvůli uspoře času a podpoře laktace jsem pořídila tu elektrickou. Značka BayBy.
Mám ruční medela... Je fajn, ale odsávám pravidelně a mám pocit, že se umačkám.
Podle toho, jak často odsavat... pokud jen příležitostně, stačí manuální. Pokud dlouhodobě, tak elektrickou, je důležitá i na udržení laktace.
Mam manualni od medely a je celkem slaba, na obcasne pouziti dobre, jinak bych sla spis do elektricke.
Ruční medela harmony light, a spokojenost me stačila pul roku v pohode. Segra treba s rucni nic neodsaka, tak poridila Medelu swing elektrickou a luxus.
Tak sem tu el. nakonec objednala. Pojišťovna na to přispívá 1000 Kč, takže pokud ji nevyužiju nebude mě to tolik mrzet.
@zuzan88 Tak to já mám tuhle https://www.datart.cz/odsavacka-materskeho-mlek... Je opravdu dobrá...Já mám zase pocit, že mléka mám stále víc...
Mam elektrickou od Meledy, u ty manualni to mačkani je hrozny 😂