Ahoj vsem!
Chtěla jsem se zeptat na Váš postup. Minulý pátek jsme byli na odlepení kuzicky na pindikovi. Meli jsme do dneska koupat v heřmánku a 2x denne mazat imfadolanem. Vse se mi zdalo ok. Ale dnes,jako kdyby se mu trochu znova slepil. Ale na jinem místě. V minulem slepeni to má dobré a ted ma pruh rudy a uplne na konci žaludu si nejsem jista (jako kdyby uplne nevykoull). Muze se slepit v jinem miste? Jako mate prosim zkienosti. Dekuji
a kolik je synovi?
3,5 roku
Nevim z jakeho duvodu tvuj syn na tom byl, ale na uvolneni je lepsi koupel a mast ze slezu.
Pokud nemá kluk záněty, nemá se na předkožku vůbec sahat. Tuto informaci mám od docenta Šmakala, který založil dětskou urologii ve FNOL.
A od kdy se muze ta mast pouzivat? Asi hned takto po tom zakroku ne? Malej kousek se mu slepil znova a nechci aby mu to znovu delali
@barcar a koukni sem: https://www.strankyprokluky.cz/jak-o-sebe-pecov...
Porad si stěžoval na bolest a svedil ho a nekdy zacervenaly. Byli jsme s tim v nemocnici a doktorka rikala,ze se to samo neudělá. Tak jsme to chteli mit uz za sebou
Dobre dekuji za radu. Mam strach nejakych tech jizvicek. A kdyz mi mudr proste rekla,ze je toto potreba,tak sem ji verila. Malej to nastesti zvladal skvele a bolelo ho to jen pri mazani 2x denne. Doktorku jsem mela na doporuceni a zdala sr mi fajn,tak sem ji duverovala. Tak doufam,ze to nebyla chyba
@barcar a muzu se zeptaz proc ten zakrok? Mel nejake problemy ze mu to udelali?