Odlepení kůžičky na pindíku

barcar
7. kvě 2019

Ahoj vsem!
Chtěla jsem se zeptat na Váš postup. Minulý pátek jsme byli na odlepení kuzicky na pindikovi. Meli jsme do dneska koupat v heřmánku a 2x denne mazat imfadolanem. Vse se mi zdalo ok. Ale dnes,jako kdyby se mu trochu znova slepil. Ale na jinem místě. V minulem slepeni to má dobré a ted ma pruh rudy a uplne na konci žaludu si nejsem jista (jako kdyby uplne nevykoull). Muze se slepit v jinem miste? Jako mate prosim zkienosti. Dekuji

leniczka23
7. kvě 2019

@barcar a muzu se zeptaz proc ten zakrok? Mel nejake problemy ze mu to udelali?

mendicek
7. kvě 2019

a kolik je synovi?

barcar
autor
7. kvě 2019

3,5 roku

fifina86
7. kvě 2019

Nevim z jakeho duvodu tvuj syn na tom byl, ale na uvolneni je lepsi koupel a mast ze slezu.

martiniquest
7. kvě 2019

Pokud nemá kluk záněty, nemá se na předkožku vůbec sahat. Tuto informaci mám od docenta Šmakala, který založil dětskou urologii ve FNOL.

barcar
autor
7. kvě 2019

A od kdy se muze ta mast pouzivat? Asi hned takto po tom zakroku ne? Malej kousek se mu slepil znova a nechci aby mu to znovu delali

fifina86
7. kvě 2019

@barcar a proc mu to delali? Trpel na zanety? Oboji bych dala hned.

barcar
autor
7. kvě 2019

Porad si stěžoval na bolest a svedil ho a nekdy zacervenaly. Byli jsme s tim v nemocnici a doktorka rikala,ze se to samo neudělá. Tak jsme to chteli mit uz za sebou

fifina86
7. kvě 2019

@barcar davej ten slez hned a delsi casovy usek, on prave na uvolneni pomaha. Ale necekej, ze za tyden to bude ok. Co tak v okoli vim (my ho meli doma, ale nebyl nakonec treba), tak to nejaky tyden trva (cca mesic).

barcar
autor
7. kvě 2019

Dobre dekuji za radu. Mam strach nejakych tech jizvicek. A kdyz mi mudr proste rekla,ze je toto potreba,tak sem ji verila. Malej to nastesti zvladal skvele a bolelo ho to jen pri mazani 2x denne. Doktorku jsem mela na doporuceni a zdala sr mi fajn,tak sem ji duverovala. Tak doufam,ze to nebyla chyba