Od kdy jste pořizovali pro batole do posletele velkou peřinu a polštář?
Pro dvoulete batole už chcem pořidit velkou dospělackou peřinu a polštař(mame totiž ještě to z postýlky)
Chci se zeptat jestli je nakej specialni polstař pro male deti?Aby nemeli moc vysoko?diyk za radu
ahoj, Anička má velkou postel asi 2měsíce. A v poho, ani nepadá...Velkou peřinu má taky a příjde mi lepší než ta malá dětská, protože ta velká je těžší a zdá se mi, že spí klidněji...Pod tou malou pořád někam cestovala 😉
A s polštářem neporadím, Anička žádný nechce....
Ahoj,tak naše dostala peřinu a polštář k 2 narozeninám říkala jsem si,že to nebude tak odkopávat jako tu manlou peřinuu-hm beztak cestuje takže polštář taky nevyužitej-což sem radši 😉
Malej ma velkou perinu i polstar asi mesic, maximalni spokojenost, konecne se v noci tak casto neodkopava 🙂
my máme velkou peřinu a polštář asi týden a je pravda, že už tolik v noci necestuje a spí o trochu líp. hlavně aby mu to vydrželo 😀
my jsme pořídili dceři ve dvou letech, od tý doby je v pokojíčku ve velký posteli 🙂
Od 21 měsíců 🙂 a úplně v pohodě, je i ve velké posteli 200x90, nemůžu si to oboje vynachválit 😎 😉
Ahoj, tak nám je 2,5 roku a pořád spíme v mimi posteli s mimi peřinou a naprosto OK, nový nábytek i s peřinama bude ve 3 letech 😉
Já mám polštář z kuliček který je na zip a kuličky se dají ubírat a přidávat a tak můžeš regulovat kolik má být pod hlavou. Udělala jsem to tak i Lucince. Malý polštářek do postýlky jsem vypárala (obsah vyhodila), dala tam zip a postupně přidáváme kuličky. 😉
My máme od 18 měsíců a v pohodě, tolik se neodkope a polštář máme téměř prázdný. 😉 Někdy spí i bez polštáře.
Aho,tak malá spí od asi 4.měsíců ve spacím pytli a zatím v poho.velkou peřinu ještě nemáme a pod tou malou z postýlky spala jen párkrát(když jsem prala pytel a nestihl mi uschnout.Na 2.narozeniny dostane velkou postel k nábytku,tak asi pořídíme i velkou přikrývku.Spí bez polštáře.
Tak malá mi spí ve velké posteli 130x200 od dvou let, s normální dekou a polštářem a není jediný problém....
velkou peřinu asi od dvou let, většinou se do ní nechá zabalit/obalit a pak moc necestuje. ale polštář má plochý, spec. dětský z Jysku, na velkém spát nechce ani u nás v posteli a je to jen dobře 😉
Ahoj.Malá měla v listopadu 2roky a přemýšlím,že jí pořádím velkou peřinu klasickou co máme my s manžílkem.V roce dostala duchnu teploučkou péřovou i s polštářkem,ale ten polštářek je fakt tenoučký a někdy jí nestačí a bere nám náš velký 🙂 😅
peřinu máme od roku a půl, polštář od dvou let
my jsme je pořídili když měl kubíček rok a čtvrt.začal nám vylézat z postýlky,tedy spíš přelézat žbrdlení tak od roku a půl spinkal sám ve svém pokojíčku na své velké válendě.
Tak náš prcek je ve velký posteli od 22 měsíců, má velkou peřinu, taky se mi zdá, že líp spí a míň se odkopává, polštář odmítá 🙂
Ahoj holky,
můžu v návaznosti na tento dotaz jednu otázku, snad se zakladatelka neurazí.
Jaké značky velkých/dospěláckých peřin se vám osvědčily?
Naše holky budou mít za pár dnů 3 roky a dostanou velké postele. Zatím tam budou mít peřinku a polštář z malých postýlek, ale časem bych jim ráda pořídila i ty velké.
Akorát nevím, po kterých šáhnout. Jen v IKEA jich mají spoustu.
Díky.
já koupila čtvero ročních období z quellu,jsou zároven výborné pro astmatiky což jede z našich broučků má 😝
geminis
můj názor je, že na značce zas tak moc nezáleží. Výrobců jsou mraky, mi máme z Jysku deku i polštář. Ale lituji, že polštář jsem nekoupila od Stanexu, na ten nedám dopustit, tak až se ten z Jysku opere tak koupím dražší od Stanexu. Hlavně kouknout na materiál, gramáž, kvalitu šití a důležité je při jaké teplotě se může prát.
jinak velkou postel má asi od necelých 2 let a velkou deku a polštář jsme pořídili cca za půl roku
Velkou peřinu i postel máme od 22 měsíců než se narodila malá 😉 Polštář má spíš takovou placku. Polštář i peřinu máme péřové 😉
Nas Kubik ma 2,5 roku a mala perina s polstarem jsou naprosto idealni. Uz jsem zvazovala koupi normalni velikosti, hlavne kvuli povleceni s auticky, po kterem touzi, ale mam pocit, ze by se v te perine utopil. Rekla bych, ze bude idealni tak po 3. roku.