Mám autosedačku Cybex Pallas 2-fix, ktero jsme teď dceři instalovala do auta. Teď má cca 9,5kg. Rodině ale připadá, že je to pro ni nepohodlné, že je ten pultík moc vysoký a že má ruce skoro nad hlavou. Mně to sice nepřijde, ale bdu ráda za Váše názory a popř.i fotky. Díky
Mame Kiddy infinity pro a zacali jsme ji pouzivat, kdyz mel syn 11 mesicu. To mel asi 9,5kg. Taky mel pultik dost vysoko, i kdyz jsme pouzivali podsedacek k autosedacce, ale nijak mu to nevadilo. Videt pres pultik videl, hlavicku si o nej oprel, kdyz chtel spat, v autosedacce se mu celkove libilo a byl v bezpeci, to pro nas bylo nejdulezitejsi 🙂 rucicky mel teda taky trochu vys, ale nic strasnyho to nebylo. Kdyby mu to bylo nepohodlny, tak by to dal najevo.
ahoj,tak my dnes koupily cybex pallas fix...malou jsem vzala a jely jsme do obchodu,abych ji vyzkoušela...náhodou tam měli poslední v akci za 4790kc,loňska kolekce...barva černá,ale nam to nevadí do auta se hodí.malá byla spokojena...tak jsme jí koupily.ručičky má taky trochu víš,ale myslím,ze ji to nijak nevadí.měří 94cm a mame 13kg,3,5roku.dá se i trochu polohovat...vyzkouším az večer...budem instalovat do Maxika.koukala jsem po babypoint,ale nakonec vyhrála právě bezpečnost,kvalita.komfort....co by jsme pro naše zlaticka neudělaly....:0)
My jsme měli Inglesinu do 13 kg, ale na roce už jsme ji měnili za Cybex Pallas co je od 9 kilo. Taky mi přijde, že má ten pultík naražený moc na sobě. Navíc tam nechce sedět (v té původní byl více "v leže"),ale to bude spíš tím, že chce být v neustálém pohybu. Docela se těším, až dojedeme do nějaké stanovené váhy a bude bez pultíku.Na druhou stranu, když usne, tak na něm má položenou hlavičku, takže k něčemu to dobrý je.