Od kdy Vaše děti spaly ve své velké posteli?

pavlakafka
24. únor 2016

Dobrý den, od kdy Vaše děti spaly ve své velké posteli? Dceři budou dva roky.

verka4d
24. únor 2016

My jsme měli děti asi do dvou a půl let v ložnici v postýlce,mezi tím druhým a třetím rokem jsme je navykli na velkou postel samotné v pokojíčku. Dávali jsme zábranu proti spadnutí,asi po roce jsme odstranili,ale pro jistotu jsem dávala ještě k posteli polštáře nebo deku,kdyby náhodou chtěli v noci padat... 🙂
Ještě jsme nechávali otevřené dveře,aby se nebáli 😉

konidana
24. únor 2016

Dcera šla z postýlky na pohovku a ve 3 letech na palandu nahoru, syn v roce a kousek na spodní postel palandy.

kaligula
24. únor 2016

Syna jsme dali do svojí velké postele se zábranou zhruba ve dvou letech. Byl zvyklý spát s námi v ložnici ve svojí postýlce. Zůstávali jsme s ním při usínání, chodili jsme k němu v noci na zavolání. Zhruba po měsíci se to ustálilo a teď usíná sám.

kacikaci
24. únor 2016

Všechny tři děti spí ve velké posteli od roku a půl, postýlka jim byla malá a už v ní špatně spaly..
jinak zábrana je ze začátku samozřejmostí..dcera spí od tří let nahoře na palandě..

luhace1
24. únor 2016

nasi maju 2 roky, stale v postielkach...nevidim dovod ponahlat sa do velkych posteli

pavlakafka
autor
24. únor 2016

Děkuji, už máme velkou postel složenou, tak se uvidí, jak v ní dnes v noci vydrží. Zábrany samozřejmě má.

@luhace1 no nám malá z malé postele několikrát vylezla.

luhace1
25. únor 2016

@pavlakafka
ved prave preto, ja mam dvojcata....postielky su nam dobre a z nich ani nevyliezaju, ani nespadnu...preto neponahlam na velke postele

jamia
25. únor 2016

Od roku a čtvrt, se zábranou a obalená plyšáky a polštářky, aby to měla jako bezpečné doupě a nebouchala se ve spánku hlavou do zdi.

alcar
25. únor 2016

Dcerka bude mit taky dva roky a stale je a minimalne do leta jeste bude v male postylce, ze ktere ji jeste nastesti nenapadlo vylezt. Zatim nema moc rozum z toho, aby nevylizala z velke postele, chodi spat docela pozde a pri predstave, ze mi straduje po baraku jeste dalsi hodinu...jen to nee. Myslim si, ze ve dvou a pul letech uz bude rozumnejsi a lepe pochopi princip velke postele, takze ja nespecham.

pavlakafka
autor
25. únor 2016

@luhace1 no jenže.mě vylezla z malé postýlky...vojím se, že si něco udělá. Zatím se vždycky trefila na naší postel, ale..

Jinak spala dneska ve své posteli, až k ránu přišla ke mě. Dcera spala dobře, jen poslední dobou s tím bojujeme. Snad si zvykne.

pavlakafka
autor
25. únor 2016

Oprava: bojím