Dobrý den, od kdy Vaše děti spaly ve své velké posteli? Dceři budou dva roky.
Dcera šla z postýlky na pohovku a ve 3 letech na palandu nahoru, syn v roce a kousek na spodní postel palandy.
Syna jsme dali do svojí velké postele se zábranou zhruba ve dvou letech. Byl zvyklý spát s námi v ložnici ve svojí postýlce. Zůstávali jsme s ním při usínání, chodili jsme k němu v noci na zavolání. Zhruba po měsíci se to ustálilo a teď usíná sám.
Všechny tři děti spí ve velké posteli od roku a půl, postýlka jim byla malá a už v ní špatně spaly..
jinak zábrana je ze začátku samozřejmostí..dcera spí od tří let nahoře na palandě..
nasi maju 2 roky, stale v postielkach...nevidim dovod ponahlat sa do velkych posteli
Děkuji, už máme velkou postel složenou, tak se uvidí, jak v ní dnes v noci vydrží. Zábrany samozřejmě má.
@luhace1 no nám malá z malé postele několikrát vylezla.
@pavlakafka
ved prave preto, ja mam dvojcata....postielky su nam dobre a z nich ani nevyliezaju, ani nespadnu...preto neponahlam na velke postele
Od roku a čtvrt, se zábranou a obalená plyšáky a polštářky, aby to měla jako bezpečné doupě a nebouchala se ve spánku hlavou do zdi.
Dcerka bude mit taky dva roky a stale je a minimalne do leta jeste bude v male postylce, ze ktere ji jeste nastesti nenapadlo vylezt. Zatim nema moc rozum z toho, aby nevylizala z velke postele, chodi spat docela pozde a pri predstave, ze mi straduje po baraku jeste dalsi hodinu...jen to nee. Myslim si, ze ve dvou a pul letech uz bude rozumnejsi a lepe pochopi princip velke postele, takze ja nespecham.
@luhace1 no jenže.mě vylezla z malé postýlky...vojím se, že si něco udělá. Zatím se vždycky trefila na naší postel, ale..
Jinak spala dneska ve své posteli, až k ránu přišla ke mě. Dcera spala dobře, jen poslední dobou s tím bojujeme. Snad si zvykne.
Oprava: bojím
My jsme měli děti asi do dvou a půl let v ložnici v postýlce,mezi tím druhým a třetím rokem jsme je navykli na velkou postel samotné v pokojíčku. Dávali jsme zábranu proti spadnutí,asi po roce jsme odstranili,ale pro jistotu jsem dávala ještě k posteli polštáře nebo deku,kdyby náhodou chtěli v noci padat... 🙂
Ještě jsme nechávali otevřené dveře,aby se nebáli 😉