Od kdy jste svým dětem dovolily sledovat TV?

gabrieka
11. únor 2016

Ahoj holky, od kdy jste svým dětem dovolily sledovat TV? V žádném případě nejsem zastánce vysedávání u TV, ale zase úplně ho od toho ostřihnout taky nechci. TV jako kulisu nepouštím. Díky za rady.

sixtynka
11. únor 2016

@gabrieka Ahoj, já televizi jako kulisu občas mám, i když málo, ale když chce Nikolka (4M) pozornost a já musím něco dodělat - třeba vařím a nemůžu od toho, tak jí do křesílka na chvíli posadím před TV. Samozřejmě je dostatečně daleko a v ruce má hračku, takže vyloženě nezírá. Ale dám tam vždy kreslenou pohádku nebo tak

mrskato
11. únor 2016

ty jo, tak to si už vůbec nepamatuju, taky nejsem zastáncem vysedávání u televize nebo PC, ale občas se to hodí, třeba když potřebuješ uklidit a tak...asi také záleží, kdy to začne dítě bavit, myslím, že kolem toho druhého roku...?Ted jsou dceři 4 roky a koukáme večer na večerníčka, pak spongeboba, občas ještě nějakou pohádku a pak jde na kutě. Někdy jí dovolíme PC, ale to musí být hodná.

shine2015
11. únor 2016

@gabrieka nasim jsou 3 a 4r a koukaji cca od 1roku na jimjam - kouzelne hvezdicky apod. Ted jako starsi mame spoustu pohadek jako na vlasku,rebelka,lorax,pribeh hracek,universita pro priserky,hotel transylvanie...atd atd....na ty dlouhe to koukame vetsinou vsichni vecer.....a z tech kratsich krtecek,rakosnicek,pojdte pane budeme si hrat,hurvinek,abcd s michalem,anglicke pisnicky atd....

Taky nejsme zastanci tv,deti chodi kazdy den ven,ale v zaloze proste pohadky mame a podle me i byt musi...

frantiska85
11. únor 2016

U nás je puštěná tv nebo videa na počítači skoro pořád. Kluci se dívají rádi.

pety91
11. únor 2016

U nás TV taky celkem beží , malé děti.

gabrieka
autor
11. únor 2016

Holky, díky moc za info 🙂. Celý den určitě TV zaplou mít nebudu, ale třeba u toho vaření by mně to bodlo🙂.

gabrieka
autor
11. únor 2016

@sixtynka To je přesně můj případ, potřebuji malého zabavit třeba když vařím🙂