Holky, od kdy můžu dávat malému normální minerálku jako korunní apod..?nic jiného mi nechce moc pít, ale někde jsem četla, že se to nedoporučuji k vůli sodíku, či co, ale nevím už v jakém věku. Malému je 1,5
já bych minerálku nedoporučovala a když už tak bez bublinek, bublinky nejsou zdravá, ani dospělí by je moc neměl pít, krká, protože ty bublinky potřebuje dostat ze sebe ven
Tak my jsme byli u doktorka a ta mi řekla,že mu můžu dávat minerálku. Koupila jsem teda s minimem bublin a sem tam mu jí dám.Mu samo chutná 😀 Tak nevím asi to nebude tak špatné,ale záleží na každé z nás co udělá 😉
minerálku ideálně po zvýšeném tělesném výkonu nebo při průjmu atd. pro doplnění minerálů, ale jinak bych nedávala, přebytek minerálů zatěžuje ledviny a to i dospělím. Bublinky dětem si myslím vůbec ne, souhlasím s mkr, ani pro dospělé nejsou ideální ve větším množství.
Jj jak píše sisi.Jsem zapoměla napsat,že měl malý průjem,proto jsme byli u doktorky 😉
Mě taky minerálku doktorka doporučila už v jednom roce. Ale malý jí nechce, vadí mu bublinky a čistou taky nevypije 😒
Ahoj, kdesi som čítala, že minerálku až od 2 rokov. A podobne, ako písala sisi.v, nie často. Ešte je asi dobré občas striedať značky, aby nepil stále rovnaké zloženie a nestalo sa, že bude mať prebytok minerálov.
vafe mám 16 měsíčního chlapečka a taky mu sem tam dám minerálku,myslím,že když mu to nebudeš dávat pořád tak mu to neuškodí a malý si vždy dobře odřihne a to je zdravé né?