Holky, marně v ČR sháním tohle
http://www.babysecurity.co.uk/p/333206/beaba-ba...
hoďte tip, kde se to dá sehnat 😉
so ja to videla na mimibazaru..ale vubec nevim, jak se to mohlo jmenovat 😒
jsem vul🙂)))
beruška,
kupuju to pro svý dítě, takže ti to může být jedno 😉 😝
si nemyslmí, že Sofi musí 2x týdně celou dobu nákupu olizovat nákupní vozík 😝
ema
díky 😉 😵
ty jo, ema
tak to je mazec. to na odkazu se dá sehnat za 12-18liber a dá se to prát. to infantino bych se bála hodit do pračky 😅
teda já nemám vůbec přehled kolik se toho už pro děti vyrábí 😕
no je fakt,že na tom madle je nejvíc neřádů bacilovitech 😝 ,
soanpe: a nemohl by ti to někdo ušít, to nevypadá zas tak složitě...mně přijde mazec i těch 18liber za kus hadru 😕 ale stačí mít paypal, pokud si to chceš objednat přímo od nich 😉
soa, me to prijde fajn. jednu dobu viki neustale olizovala takovej ten kus na retezu, co se strka do dalsiho voziku 😝 😝 a je fakt, ze na nakupnim voziku je vic bacilu nez na verejnych zachodcich - staci se mrknout, kdo na ty voziky šahá, ze?
ale za ty prachy, bych to asi oželela 😕
kac, siss
ušít jsem si to chtěla, ale vyšlo by mě to skoro na stejný prachy a nervy ztracené u šicího stroje jsou k nezaplacení 😀 😀 😝
je to s vycpávkou, aby to netlačilo a už vidím, jak se mi tam ten vlizelín motá a šmodrchá...už ted mě to vytáčí 😅
no asi zapojím tchýní 😎
jen musím změřit vozejk nebo ho čornout 😅 😀
je to dobrá věc, ale zdá se mi to drahý.
já vždycky než synáčka do košíku posadím, tak ten košík ( madlo a na čem sedí) utřu dezinfekčním ubrouskem, - 🙂 , = taky řešení
no jo, ale na ten vozejk spotřebuju půklu balíčku ubrousků a za pár měsíců jsem na stejný ceně 😀 😎
a můžu to využít na druhý dítě nebo ségra, momentálně těhotná
mám vyhodit 500,- za KFC nebo Mc Donalda, tak raději za tohle 😉 😅
Myslím si,že je to dobrej nápad 😉 ,jednou máme dítě a tohle není žádná pitomost,kolikrát kupujem pěkný blbosti.Škoda,že sem o tom nevěděla dřív 🙂
moni
asi si to nakonec budu muset spíchnout sama 😝 😀
ach jo ☹
Já bych to nezvládla,děravý ponožky vyhazuju 😝
Tak já koukám jako blázen co všechno pro ty naše mrňousky nevymyslí.Kdyby Martinka měla tendence olizovat nákupní vozíky,tak bych taky investovala,nezdá se mi to jako zbytečnost,když je to pro dítě a jeho zdraví.Ale ušít bych si to netroufla,na to jsem levá 😀
soanpe-držím palce a doufám,že to pak vyfotíš a hodíš sem fotečku 😉 Taky je možné,že až to maminy tady uvidí,tak si budou u tebe objednávat a budeš mít bezva byznys 😀
moniska24 - 😀 Ta na ponožky bych si ještě troufla 😝
a neni to na tu chvili dost zbytecny 😖