Oblékání miminka v zimě. Jak?

michaela1990xx
12. říj 2020

Holky, jak oblikat miminko v zime? Třeba bodycko, tepláčky, cepicka, zimní kombinéza a fusak?

ekou
12. říj 2020

Jeliloz bobes se narodil v prosinci tak jsem to resila bodicko+dupaky, teple ponozky, svetrik, bavlnena cepicka a pletena a hodila jsem do fusaku. Vzdy jsem vytahla dite co melo teple nozicky

syslounek
12. říj 2020

Kombinéza a fusak mi přijde přehnané. Mám teda letní děti, ale přes zimu bodýčko, dupačky, svetr (mikina), čepička, rukavičky a do fusaku (pravý beránek}. Pokud byla echt zima, přes fusak jsem přehodila tenkou dečku.

jako_mala_holka
12. říj 2020

Bodycko, zateplene leginky nebo polodupacky, mikinka nebo svetrik, pripadne fleecovy overal (kombineza), kdyby byla moc zima... kuklicka, cepicka, rukavice... mala je teda letni, takze v napr v prosinci ji bude 6m

michaela1990xx
autor
12. říj 2020

Dekuju holky. Sem prvorodicka a tak tapu. @syslounek Taky sem si právě říkala, ze možná fusak a zimní kombinéza uz bude moc. Diky

sarkoc
12. říj 2020

Já hlavně koukala na materiály...oblíbila jsem si od české firmy Little Angel outlast...první mám v říjnu, druhou v lednu a oblékala jsem je zhruba takto: teplé outlast bodíčko, outlast polodupačky, přes ně teplé ponožky, tenkou mikinku, outlast čepičku...když bylo hodně chladno, přidala jsem ještě chlupatkový overal, když bylo třeba do -5, tak jen fusak...nemyslím si, že by jim někdy byla zima 🙂