Holky, jak oblikat miminko v zime? Třeba bodycko, tepláčky, cepicka, zimní kombinéza a fusak?
Kombinéza a fusak mi přijde přehnané. Mám teda letní děti, ale přes zimu bodýčko, dupačky, svetr (mikina), čepička, rukavičky a do fusaku (pravý beránek}. Pokud byla echt zima, přes fusak jsem přehodila tenkou dečku.
Bodycko, zateplene leginky nebo polodupacky, mikinka nebo svetrik, pripadne fleecovy overal (kombineza), kdyby byla moc zima... kuklicka, cepicka, rukavice... mala je teda letni, takze v napr v prosinci ji bude 6m
Dekuju holky. Sem prvorodicka a tak tapu. @syslounek Taky sem si právě říkala, ze možná fusak a zimní kombinéza uz bude moc. Diky
Já hlavně koukala na materiály...oblíbila jsem si od české firmy Little Angel outlast...první mám v říjnu, druhou v lednu a oblékala jsem je zhruba takto: teplé outlast bodíčko, outlast polodupačky, přes ně teplé ponožky, tenkou mikinku, outlast čepičku...když bylo hodně chladno, přidala jsem ještě chlupatkový overal, když bylo třeba do -5, tak jen fusak...nemyslím si, že by jim někdy byla zima 🙂
Jeliloz bobes se narodil v prosinci tak jsem to resila bodicko+dupaky, teple ponozky, svetrik, bavlnena cepicka a pletena a hodila jsem do fusaku. Vzdy jsem vytahla dite co melo teple nozicky