Oblékání miminka. Poradíte, prosím?

27. srp 2021

Ahoj maminky, jsem prvorodička a chci se raději poradit.

Teď jak už má být chladněji kolem těch 18-19 stupňů. Myslíte, že synovi nebude teplo, když mu dám body, punčochy, na to teplejsi overal s chlupem a čepičku? Mám ještě přechodný fusak na jaro/ podzim… nebo radši nějakou jenom bundičku či teplákovku? Je mu 6. měsíců… co se týče doma já třeba jsem v županu a teplých ponožkách a je mi zima 😅 a on má tílko, punčochy a i tak má teplo za krčkem, tak aby se mi neuvaril.. no raději se poradím. Děkuji 🌸

klokanka31
27. srp 2021

Naší malé loni na podzim bylo 4-5 měsíců, dávala jsem dupačky, chlupatou kombinézku a čepičku. A bylo jí dobře 🙂

autor
27. srp 2021

@klokanka31 děkuji moc ❤️

zoyee
27. srp 2021

Zítra ctyrmesicni měl dneska venku body s dlouhým, lehčí tepláčky a mikinu s kapucí. V kočárku mám chlupatou deku, která jde zapnout jako fusak a byl spoko.

me_druhe_ja
27. srp 2021

Po tom půl roce už bych oblečení moc nepřeháněla. 🙂 Malá má taky pul roku a v takovým počasí chodí ven leginy/tepláky, ponožky, body s krátkým a nějaká mikina/slabší svetr. Taky záleží, jestli je 19C, slunce a bezvětří nebo 19C, zataženo a fouká. 🙂 Ale já teda obecně spíš oblikam min než víc no. Otužuju. 😀

emillyhk
27. srp 2021

Mám skoro 7 měsíčního syna, doma má body a tričko s dlouhým rukávem a buď punčochy nebo tepláky (začíná lézt a máme v přízemí dlažbu). Ven pokud nefouká, tak v těch 18° je bez čepice, ale zatím je v korbičce. Na ven oblékám body a mikinu, tepláčky, přes to dečku. Pokud fouká a zaleze sluníčko, dám i nánožník. Ale to už jsou teploty spíš kolem 15°. Podle sebe se nemůžu řídit, syn je teplokrevnější než já 🙈