Zdravim maminky, rada bych se poradila ohledne oblékání a obouvani ročního prcka. Davate sofshell kombinezu nebo bundu a kalhoty? Pripadne jake barefoot boty? Gumaky, kožené? Maly nerad jezdi v kocare a rada bych s nim chodila na zahradu a na hriste. Tak aby mohl lezt po zemi. Jeste uplne nechodi, ale brzy to asi prijde.
Jake mate zkusenosti? Diky
Jako boty jedině capáčky, pokud ještě nechodí. A v tomhle věku jsem volila softshell kombinezu
Softshell kombinézu - pro děti co ještě mají plenky určitě lepší. A na nohy capáčky (fajn jsou BaBice, mají podlepenou podrážku takovou gumou, tak odolají i trošku vlhku), případně pokud leze, tak softshellové botičky co se dávají třeba do nosítka.
Dneska jsem zrovna objednávala softshellové kalhoty.Dají se ohrnout přes cele chodidlo.
Pro ještě napul lezoucí dítě bych volila určitě soft kombinézu. A na nohy dle počasí podlepeny capáčky a pokud bude mokro tak vřele doporučuju Playshoes nepromokavé, zateplené návleky. Dá se v nich i pár krůčků udělat a pak se dají i dat přes boty místo gumáku. Ty fakt nejsou vhodné pro začínající chodce. 🙂 Dcera chodí 4m, už běhá a ujde velkou vzdálenost a gumaky měla dneska poprvé a bylo vidět, že to úplně komfortní není.
Určitě kombinézu, ale v 1r ještě nechodila ani teda. Boty měla snehulky
Dala bych mu softshell kombinézu nebo softshell kalhoty a softshell bundu,jestli ještě stabilně nechodí,dala bych kožené capačky
Me uz prijdou kozene capacky malo, kor ted kdyz je mokro. Zrovna vcera jsem objednala softshell capacky s gumovou podrazkou, tak jsem na ne zvedava, mala taky zatim jen obchazi.
Dala bych mu kombinézu. Mám u těch malých dětí raději, když nemusím neustále někde něco popotahovat a ony mají záda v teple. Pokud ještě nechodí, tak bych boty ještě neřešila a už vůbec ne gumáky. Syn je zimní dítě, chodit začal přesně v roce, ale venku v botech se rozchodil skoro až z dva měsíce a to už doma normálně běhal. Řešila jsem to takovými těmi hrubými ponožkami s koženou podrážkou nebo capáčkami. Jako první boty jsme měli froddo prewalkers, ty byly super.