Oblékání 4měsíčního miminko. Jak oblékáte vy?

makkyv
18. únor 2021

Krásný den dámy, jak oblékáte své miminko Vy? Mám 4 měsíční dcerku za týden a počasí má být okolo 15 stupňů. Já jsem zvykla na overal teplý, fusak a deku, ale oblekate nějak méně nebo více? Děkuji a krásný den 🙂

vladienka
18. únor 2021

@makkyv mam uz sice vacsie mimino ale 4 mesacne by som teraz obliekla takto- teplacky body, tepla chlupata mikca a fusak. A kryt kocika. Ked uz bude 15 stupnov, dala by som stejne ale jarny fusak 🙂 9 mesacnej davam este bundu ale len preto ze sedi a trci z fusaku 🙂

mamikry
18. únor 2021

@makkyv Obecne se rika, ze ma mit dite o vrstvu vic nez vy. Oblekla bych do bodycka, kalhot a jarni bundicky/mikinky nebo slabsi puncosky, body a bavlneny overal + fusak. Deku muzete dat vzdycky

areh
18. únor 2021

5ti měsíční syn má tepláky, ponožky, dl. body, teplejší mikina, čepice a zimní fusak.

pavlus01
20. únor 2021

Včera jsme byly s tříměsíční venku, měla body s dlouhým rukávem, legíny, ponožky, zimní kombinézku a slabou čepičku. Mám ji v tašce do kočárku, takže ještě byla "přikrytá" tím vrchním dílem tašky a nakonec i kočárku. Bylo to dostačující. Dokonce jsem malé na chvilku i kombinézku trošku rozepla od krčku, aby jí větraly faldíky 😁