Nystatin. Jak často podávat?

agatka2016
28. črc 2019

Ahoj, mám otázečku... jak často, kdy a čím aplikovat nystatin??? Dovezl to manžel z lékárny a já vůbec nevím... lékárníce mu prý nic neřekla a mě doktor taky nic neřekl, dal mi recept a nazdar! Díky za pomoc...

kattyd
28. črc 2019

https://www.modrykonik.cz/forum/detske-zdravotni-problemy/moucnivka-syn-ji-ma-vsude-ale-nic-nepomaha-co-pomohlo-u-vas/
Davala jsem do diskuse fotku naseho nystatinu a je tam psano davkovani 3-6x denne vytirat usta, uchovavat v lednicce. Vzdy jsem protrepala, trochu nabrala na vatovou tycinku a vytrela pusinu nekolikrat za den

zelenaesmolda
28. črc 2019

@agatka2016
u leku vetsinou byva takovy papirek,pribalovy letak se tomu rika,najdes tam mimo jine i davkovani...
pribalove letaky jsou vetsinou ke stazeni i na netu,to by jeden neveril...

mafulin
28. črc 2019

@zelenaesmolda a představav si, když Ti to v lekarne namíchají, tak Ti k tomu nic nedají! To je co? 😀😀

agatka2016
autor
29. črc 2019

@zelenaesmolda a představ si, že znám i věc jménem google :D a zcela náhodou tam umím i vyhledávat! A ono mi to nic nenašlo!!! To jsou věci co??? Takže pokud nemáš nic k danému tématu... tak díky za názor a nashledanou ;)

agatka2016
autor
29. črc 2019

@kattyd děkuji moc, pak mě napadlo zavolat do lékárny a tam mi řekli, že vytírat 4x denně vždy po kojení a sobě potřít i prsa, nechat volně zaschnout ;) kdyby někdo do budoucna hledal info jako já ;)

zelenaesmolda
29. črc 2019

@mafulin
predstav si,ze kazdy normalni clovek se zepta na to,jak ma lek brat,to je co? :D
a storce o tom,ze mu to lekarnice nerekla moc neverim,oni to totiz rikaji u vseho,i u kynedrilu.

agatka2016
autor
29. črc 2019

@zelenaesmolda nechápu, když tě moje otázka tak pohoršuje a obtěžuje, proč ztrácíš čas odpovídáním! Každopádně já už jsem se potřebné dozvěděla, takže tuto diskuzi považuji za uzavřenou. Přeju všem krásný a usměvavý den 🙂