Ahoj, potřebovala bych poradit, zda jste některá někdy sháněla nůžky na nehty kojenců ale ovšem pro leváky. Klasické nůžky na manikúru pro leváky jsem našla, ale ty na dětské nehtíky vůbec. Případně jak to leváci řešíte? Když malému ostříhám nehtíky, tak je má pořád dost dlouhé, protože se ostřím pořádně nedostanu dál, hlavně mám strach, abych ho neporanila, bohužel už se mi to povedlo vzít jednou více do lůžka. Díky
Tak to mě taky zajímá... Když jsem před 3 lety sháněla po všech čertech, tak jsem nesehnala, že pro leváky je nedělají. Takže miminko strihala babička, když přisla na návštěvu. Od cca roka už to bylo (ve spánku) celkem v pohodě. Čekáme druhý, tak by se mi fakt hodily...
No jsou zahnuté, takže je jedno jeslti je má pravak nebo levák..já jsem levák a striham sníma už tři roky uplne ok
a nejsou lepší kleštičky? Mě to nůžkami vůbec nešlo. Pořídila jsem si kleštičky z Pepca a už jsem stříhala malé nehtíky bez problémů.
A těma normálníma na nehty? Mám 3 děti a všechny jsem stříhala vždy normálníma nůžkama na nehty, vzhledem k tomu, že se narodili s dost pevnými a dlouhými nehty, tak jsem stříhala hned v porodnici.
Mela jsem vsemozne kojenecke, vc. tech Nuk, co jsou zde na obrazku a vsechny na prd. Nejlepsi klasicke zahnute manikurni nuzky se zahnutyma spickama.
Mam konkretne tyhle a jsem s nimi max spokojena. https://www.levnylek.cz/solingen-pl-472-nuzky-d...
Stříhám od narození mými nůžtičkami, na prvorozenou jsem měla ty na děti a nevidím v tom rozdíl, proč nemůžu použít ty dospělé. I druhorozená je divoch, ale za 10 měsíců jsem ji ještě nestřihla.
Já teda strihala obyc manikurnimi nuzkami ;)
Mám nějaké klasické z dm myslím.a jsou podle mě jak pro leváky tak pro praváky..jsem levák a prostě je vezmu do levé ruky a striham 🤷♀️