Ahojda, máme trošku novorozeneckou žloutenku, máme slunit na sluníčku (přes okno) no ale v tomhle počasí Teda sluníčko 🌞 nesvítí, stačí denní světlo, když dám malého jen v plence k oknu.. Nebo to nemá význam?
Stačí, hlavně mít postýlku u okna 🙂
Stačí prostě denní světlo😉
Stačí, malé zmizela žloutenka do týdne, a taky moc slunce nebylo.
Urcite staci. Nám ještě říkali, že mala musí taky hodně pit, aby se to z těla rychleji dostalo. Tak jsme kojily a kojily. ..😊☺☺
My ji mame porad take,uz je na 3tydny,cele dny jsme venku,kojime co se da,pripada mi ze mam prsa venku porad a to je uz mam pekne rude a zacinaji praskat,trpim jak silena,ale žloutenka je porad s nami.
@zouzalka1982 jj ze začátku je to trochu boj, kdyžtak jsem mazala Bepanthenem nebo Purelan 🙂 Stačilo vydržet, ted mi to už ani tak nepřijde, je to bez bolesti 🙂
@jjasmina mě bepanthen nezabira, potřebovala bych neco 100 ucinneho a rychleho,jinak prestanu bolesti kojit
@zouzalka1982 Já používala i ten Purelan je dobrej. Chápu, kolikrát jsem odpočítavala minuty do dalšího bolestivého kojení, kolikrát to chce zatnout zuby. Ale třeba kámoška to měla tak bolavé, že než se jí to zhojilo o mléko přišla. No uvidíte, ten začátek je prostě hroznej
@jjasmina tak ja zkusim ten purelan,fakt uz dost trpim takze příjmu jakoukoli pomoc a radu
@zouzalka1982 No uvidíte, ja kolikrát u toho i slzy měla. Když to nepujde, tak prostě nepujde. Jinak techniku máte správnou? Já třeba, když jsem měla špatnou techniku, tak to bolelo jak čert
@jjasmina ja stridam polohy jak to jen jde,googlim co jeste mohu vyzkouset, ale ta bolest je fakt strasna,o slzach ani nemluvim,ale vzdy si reknu, ze to delam pro to male stvoreni a ze on to potrebuje,takze musim vydržet uplne vsechno.
@zouzalka1982 Mě ze začátku totiž vždycky vzala jen bradavku, ale když se to naučila vzit i s dvorcem, tolik to už nebolelo, ale uvidíte
@jjasmina no me vetsinou prave bere jen bradavku,proste vic brat nechce
@zouzalka1982 To je totiž to nejhorší, zkusit jí podsunout dvorec i s tou bradavkou, jak si to osvojí, nebude vás to bolet totiž. Když si brala pouze bradavku, trpěla jsem jako kun, takže zkoušet at si to nasaje s dvorcem
@jjasmina budu porad zkouset a snazit se vydrzet,ted musim jen vylecit ty bradavky aby to bylo aspon s mensi bolesti
@zouzalka1982 jj zkuste natírat a jak mimčo otevře pusinu co nejvíc a saje i s dvorcem, jak se to naučí, tak to je už pohodička
@zouzalka1982 me ještě pomohli takový náplasti na bradavky, ale teď nebim jak se jmenovali, jsou už to 4 roky, purelan ani bepanthen mi nepomohl. Zkus pohledat na netu, je to přímo na bolest pri kojení a nemusí se před každým kojením otirat. Jo a taky hodně bradavky vetrej, ja doma chodila prostě bez trika a podprsenky, rychleji se ty brafavly hojí
Zkus hydrogelove polštářky.
Mi říkali v porodnici, že i toto stačí 😉🙊