Novorozenec mečí jako koza. Máte zkušenost?

maminka090793
4. bře 2024

Dobrý den,

nemáte prosím zkušenost? Mám měsíčního chlapečka a mečí nám jako koza. Vrčí, směje se ze spaní. Docela nás to děsí.
Děkuji

luhana
4. bře 2024

@maminka090793
Úplně normální, obavy nejsou na místě. Souvisí to s hrtanem. Kolem třetího měsíce to přejde.

maminka090793
autor
4. bře 2024

@luhana a jak to s tim prosim souvisí? U dcery si to nepamatuji. Jsem z toho fakt vyplasena. Zda je v pořádku.

martinka_33
4. bře 2024

Moje nejstarsi mňaukala jako kocka 😃

luhana
4. bře 2024

@maminka090793
Ja už si to úplně přesně nepamatuji, hledala jsem informace po prvním porodu, když se nám narodil syn. On ze spaní vydával příšerné zvuky. Chvíli kvíkal, mečel, chrochtal, hvízdal..no strašné to bylo. Jako by v postýlce spalo nějaké zvíře 🤣🤦‍♀️ tenkrát jsem našla info, že to souvisí s hrtanem, že ještě není pořádně dovyvinutý nebo tak něco. A opravdu to kolem 3m přešlo. Teď máme dcerku a taky vydávala ze spaní zvuky, ale né tak hrozně jako syn. Můžete to samozřejmě konzultovat s pediatrem, ale myslím, že to bude i váš případ a opravdu se nemusíte ničeho obávat.

ee.liska
4. bře 2024

Dcera zase zněla jako káně 😁

neliniezoe
5. bře 2024

@martinka_33 můj syn taky mňoukal a do dneška mu všichni říkáme koťátko 🤣🤭

martinka_33
5. bře 2024

@neliniezoe to je hezké, syn chrápal a crhochtal a vypadal jako mrož kdyz mel ve čtyřech mesicich 8 kilo 😃 tak jsme mu řikali mrochták 😃